Tom POV.

"Bill, wat kan ik dan het beste doen om ervoor te zorgen dat Thomas z'n wens uit kan komen?" Vraag ik.

"Ik zou de kinderbescherming vragen om ook een onderzoek naar Thomas z'n moeder in te schakelen en niet alleen naar die stiefvader. Er moet een reden voor zijn waarom Thomas liever ook niet naar z'n moeder terug wilt," zegt Bill en ik knik even en aangezien ik dat nummer heb opgeslagen is het telefoontje zo gepleegd.

"En nu afwachten?" Vraag ik.

"Ik denk het wel. Ze willen Thomas waarschijnlijk ook een keer spreken en ons denk ik ook. Misschien zelfs Mark, maar dat weet ik niet," zegt Bill.

"Het komt hopelijk goed. Het is voor mij erg belangrijk dat Thomas gelukkig kan zijn," zeg ik en Bill knikt begrijpend waarna ik bij de jongens besluit te kijken, die dicht tegen elkaar aan in slaap zijn gevallen.Annie POV.

Het is voor iedereen raar dat Thomas hier nu slaapt, met z'n dochter. Mijn papa's hebben het ons nooit verteld dat Leentje de dochter van Thomas is, maar ik heb gesprekken gehoord, vandaar dat ik het wel weet. Daarnaast is Ben best wel jaloers op Thomas, omdat Mark niet zoveel tijd meet voor hem heeft, maar gelukkig weet ik altijd in te grijpen voordat Ben iets stoms doet.

Ik loop mijn school in en zie dat andere kind van papa Chris weer lopen en ik loop naar haar toe. "Hey, houdt jij ook van shoppen?" Vraag ik.

"Ja," zegt ze, maar ze is duidelijk ongeïnteresseerd.

"Zullen we dan samen eens gaan shoppen?" Vraag ik.

"Neh, niet geïnteresseerd," zegt ze waarna ze wegloopt en ik zucht even. Toenadering tot haar zoeken blijft moeilijk. Heel misschien moet ik het er ook maar gewoon bij laten.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Leuk dat we een keer Annie weer lezen
  Ben is jaloersxDverbaasd me niks
  Mark en hij waren 4 handen op 1 buik
  Nu onderzoek afwachten

  6 dagen geleden
  • syllie1992

   Hihi, ja, ik vond het tijd om nu toch ook die verhaallijn weer mee te pakken in plaats van mij voornamelijk te focussen op de verhaallijn rond Thomas:)

   6 dagen geleden
  • Luckey

   Ja dat is ook leuk om te lezen

   5 dagen geleden
  • syllie1992

   Uhu dat snap ik:)

   5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen