Bill POV.

Wanneer ik de kus stop kijk ik Tom even aan. "Kan je de televisie aanzetten?" Vraagt Tom en ik knik even en zet de televisie aan.

"Welke zender?" Vraag ik.

"Probeer 20," zegt hij, wat ik dan ook doe. "Dank je," zegt hij en ik knik even.

"Ik ga even bij onze oudste zoon kijken en dan met mijn ouders zitten. Ik ben over precies een half uur weer terug. Als je wat nodig hebt roep je wel, toch?" Vraag ik en Tom knikt even waarna ik wegloop.

Boven open ik Timothy z'n kamer, waar hij nog met Erik knuffelt. "Alles okay?" Fluister ik en Timothy knikt even waarna ik ze maar weer met rust laat en doorloop naar mijn ouders. "Hoi mam, pap," zeg ik en ik zet mij bij ze neer.

"Hoe gaat het lieverd?" Vraagt mijn moeder.

"Wel okay, denk ik. De spark lijkt er bij Tom nog steeds te zijn, dus ik denk ook wel dat hij en ik er helemaal uit gaan komen. Er blijven momenten waarop ik mijn Tomi mis, maar er zijn gelukkig ook momenten waar ik mijn oude Tomi weer zie," zeg ik.

"Dat is mooi. En wat als hij nooit meer 100% de oude wordt?" Vraagt mijn moeder.

"Dan zal ik niet minder van hem houden. Al moet ik de rest van mijn leven voor hem zorgen, dan doe ik dat. Dat is wat je doet wanneer je van iemand houdt," zeg ik en mijn moeder knikt. Ik zou Tom nooit laten vallen. Ik weet dat het met z'n handen wel goed gaat komen, dat zegt mijn gevoel. Over z'n geheugen twijfel ik, want de eerste keer is het ook nooit 100% teruggekomen, maar ik zie wel nog dingen van de oude Tom, dus dat is ook geen probleem. Ik twijfel wel over z'n benen, maar ook al moet hij voor altijd in die rolstoel blijven, dat is voor mij geen reden om hem te verlaten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zijn geheugens kan als nog terug komen
    De eerste was Bill ook niet in beeld meteen en nu wel
    Komt goed hoop ik

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen