Bill POV.

"Ik ben trots op je, weet je dat," zegt Tom ineens.

"Wat?" Vraag ik verward, ook door alle informatie die nu tot mij komt.

"Je kinderkleding lijn. Het succes daarvan," zegt Tom en ik knik even, waarna ik besef dat ik nog antwoord moet geven op zijn vraag.

"Vindt je het echt niet erg als ik bij je kom wonen?" Vraag ik aan Tom.

"Natuurlijk vind ik dat niet erg. De kinderen missen jou ook, net zoals jij hen mist," zegt Tom, waarna ik knik.

"Dan doe ik dat graag," zeg ik.

"Okay, pak alle belangrijke spullen maar vast. Dan kan je later nog kijken wat je nog meer van hier mee moet nemen," zegt Tom en ik knik waarna ik begin te pakken.

"Oh, deze knuffel is van Shelley. Ik was hem vergeten in te pakken toen de kinderen vertrokken," zeg ik en ik geef de knuffel aan Tom.

"Ik vroeg mij al af waar Shelley de hele tijd naar vroeg," zegt Tom en ik glimlach even.Wanneer ik genoeg heb loop ik met Tom mee naar z'n huis. "Lukt het?" Vraag ik aan Tom.

"Ja, mijn moeder heeft mij gewoon nog niet buiten laten lopen terwijl dat wel beter is, wil ik ooit weer helemaal normaal kunnen lopen," zegt Tom en ik knik begrijpend.

Bij Tom thuis staat z'n moeder al met d'r armen over elkaar. "Wat doet hij hier?" Vraagt z'n moeder.

"Hij gaat mij helpen. Jullie kunnen weer naar huis. Kan je weer leuke dingen doen," zegt Tom en ook al probeert z'n moeder te protesteren, uiteindelijk geeft ze toch toe.


Één jaar later.

Ik ben vooralsnog niet bij Tom weggegaan. Zelfs niet toen hij helemaal geen hulp meer nodig had ben ik gebleven. Nicole is nog altijd niet wakker en ik merk aan alles dat Tom de hoop verloren heeft. Misschien heeft hij mij nooit weggestuurd zodat hij een goede vriend bij zich heeft om afleiding bij te zoeken.

"Papa!" Roept Gretha naar mij.

"Ehm, ik heb haar dat niet geleerd he," zeg ik gelijk, voordat Tom kwaad wordt.

"Het is okay. Ze zal je wel Bill gaan noemen zodra ze steeds meer woordjes gaat leren. Ik heb ook niet heel veel op namen met haar geoefend," zegt Tom en ik knik even waarna ik Gretha optil. Ze is wel echt een lieverd en dat laat ze elke dag weer opnieuw zien.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wow een jaar alweer
  Hihi Me likes

  1 week geleden
  • syllie1992

   Hihi, ja, de tijd gaat snelxD

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen