Bill POV.

Een paar weken zijn voorbij gegaan en Lucas blijft maar zeuren. Hij zegt zelfs dat als ik het niet voor hem doe, dat ik het dan voor z'n vrouw moet doen. Hoe gek is hij!? Ik heb z'n vrouw één keer gezien!

"Lucas blijft een klootzak. Dat ik ooit van hem gehouden heb! Ik haat hem zo!" Roep ik uit terwijl Tom naar mij kijkt en ik heen en weer blijf lopen.

"Bill, ontspan een beetje. Ja, ik ben het met je eens dat Lucas een klootzak is, maar deze gespannenheid, deze stress. Het is niet goed voor jou en Koert," zegt Tom.

"Ja, maar Lucas maakt mij gewoon zo kwaad! Voor z'n vrouw! Wie denkt hij wel niet dat hij is!" Roep ik waarna Tom opstaat en voor mij komt staan.

"Schat, ontspan, alsjeblieft," zegt Tom en hij neemt mijn handen vast en ik wil nog één gemeen ding over Lucas zeggen, maar mijn buik begint ineens vreselijk veel pijn te doen. "Bill, wat is er?" Vraagt Tom gelijk bezorgd.

"Ik, ik denk dat de weeën zijn begonnen," zeg ik zachtjes en ik weet dat het waarschijnlijk komt door de stress van de afgelopen weken en dan mijn woede erbij.

"Maar dat is te vroeg," zegt Tom bezorgd waarna hij z'n arm om mij heen legt zodat hij mij naar het ziekenhuis kan brengen. Koert is een sterke jongen, hij redt dit wel, hoop ik.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Lucas!!! Waagt je kop nu te laten zien!!
  Ik schop je uit het raam!!
  Nu komt koert veel te vroeg! En is de vraag of die overleef! Dat word lange tijd in de confuse denk ik zo maar

  3 dagen geleden
  • syllie1992

   Ja, waarschijnlijk:(Goed is het in ieder geval niet:(

   3 dagen geleden
  • Luckey

   Als die te ver van te voren komt moet die er zeker in

   3 dagen geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is zeker zo:(Arme Bill en Koert:(

   3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen