Bill POV.

In de klas kan ik vandaag alleen maar aan Tom denken. Ik weet ook niet waarom dat vandaag zo sterk is, maar erg vinden doe ik dat natuurlijk niet. Van mij mag Tom altijd zo aanwezig zijn in mijn gedachten.Wanneer ik thuis ben ga ik gelijk mijn huiswerk maken, terwijl de meiden naast mij op de grond aan het spelen zijn. Zolang ze braaf zijn, zijn ze eigenlijk ook geen te grote afleiding. Pas wanneer ze aandacht nodig hebben wordt het een groter probleem, maar dat los ik dan wel op.


Wanneer Tom ook thuis is komt hij gelijk naar mij toegelopen en geeft mij een zoen waarna hij ook onze dochters een kusje geeft. "Bill, ik weet eigenlijk niet of ik het ooit gevraagd heb, maar hoe was de bevalling voor jou?" Vraagt Tom.

"Eng. En het was een schrok toen er nog een tweede uit moest komen. Het was ook raar om Hannah af te staan terwijl ik stiekem voelde dat ik gek was geworden op haar zusje. Ik weet niet, ik was 15 en kon gewoon niet helder nadenken. Gelukkig kan ik dat nu wel," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Ik begin morgen met rijlessen," zegt Tom ineens waarna ik hem verbaasd aankijk.

"Echt?" Vraag ik.

"Echt. Ik had het je eerder willen vertellen, maar dat kwam er niet van," zegt Tom met een knipoog. "Binnenkort kan ik jullie hopelijk overal heenrijden," zegt Tom en ik glimlach even.

"Daar houd ik je aan," zeg ik waarna Tom ook z'n huiswerk pakt om te maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Yeah!!
    Ook handig voor met de meiden !
    Ze zijn zo leuk!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen