Bill POV.

We staan voor het altaar en Tom neemt het woord. "Lieve Bill, ik weet dat er een periode is geweest in onze relatie dat ik je pijn heb gedaan, maar ik heb diep van binnen toch altijd geweten dat we hier op een dag zouden staan. Onze drie prachtige dochters," zegt Tom en ik kijk even naar de meiden en de jongste begint te huilen, maar we wouden de kinderen er gewoon bij hebben. We kenden het risico. Ik pak Ayana dan van mijn moeder over en wieg haar in mijn armen heen en weer.

"Het is okay lieverd," zeg ik en zodra ze stil is geef ik haar terug aan mijn moeder waarna ik Tom z'n handen weer vastpak. "Sorry," zeg ik tegen hem.

"Het is okay," zegt Tom en hij glimlacht even. "Maar wat ik verder nog wou zeggen. Ik weet dat ik nooit van mijn leven nog van iemand zo zou kunnen houden als dat ik van jou hou," zegt Tom en ondanks dat het, het moment nog niet is geef ik hem een zoen en ik hoor iedereen lachen.Wanneer we officieel getrouwd zijn sla ik mijn armen om Tom heen. "Ik hou van je," fluister ik tegen z'n lippen.

"En ik van jou," zeg ik waarna het tijd is voor het feest en zodra het tijd is voor de eerste dans trek ik Tom mee de dansvloer op. Dit was echt de beste dag van mijn leven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! 💜
    Zo schattig!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen