Bill POV.

"Dus, het kindje is dan 100% zeker van mij?" Vraagt Tom.

"Er is geen andere mogelijkheid. Ik heb je niet bedrogen Tom," zeg ik, ook al heb ik vandaag met Josh gezoend, maar ik denk niet dat, dat er verder toe doet.

"Oh, wow, ons wonder," zegt Tom en ik glimlach.

"Ons wonder," zeg ik en ik leg Tom z'n hand op mijn buik waar net weer een beweging voelbaar is en het voelt goed wanneer Tom toch weer kan lachen.De volgende dag, nadat de zwangerschap officieel is bevestigd gaan Tom en ik de kinderen ophalen. "Weet je het zeker Bill?" Vraagt Tom.

"Ik kan Clay niet altijd blijven ontlopen. Ik denk dat, dat ook niet leuk is voor Jennie en Thiago," zeg ik en Tom knikt begrijpend en wanneer we voor de deur staan drukt Tom op de bel.

Thiago is degene die de deur opendoet en hij geeft mij gelijk een stevige knuffel. "Hey lieverd," zeg ik met een glimlach.

"Dat is een verrassing," zegt Clay ineens waardoor ik weer opkijk.

"Ik denk dat het tijd is dat we door één deur kunnen, voor de kinderen," zeg ik tegen Clay.

"Daar ben ik het mee eens," zegt Clay en ik glimlach even.

"Oh, en Clay, Tom en ik krijgen binnenkort drie kindjes. Tom is zwanger van een tweeling en ik ben zwanger van Tom, ook al is dat een wonder," zeg ik.

"Is Thiago dan wel van mij?" Vraagt Clay onzeker.

"Thiago is bijna jouw evenbeeld, natuurlijk is hij van jou," stel ik Clay gelijk gerust. Ik weet ook niet waarom. Ik had hem ook kunnen laten zweten, maar dat voelde niet goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha die wilt zeker een test
    Ik zie daar clay wel voor aan
    En drie kindjes!! Dat word leuk!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen