Kirsty POV.

"Shane, het is okay," zeg ik en ik knuffel mijn broertje stevig.

"Ga je met zo'n jonkie om?" Vraagt één van de jongens uit mijn klas ineens plagend.

"Dat jonkie is wel mijn broertje!" Roep ik kwaad. "Kom Shane, we gaan niet naar school vandaag," zeg ik en ik neem Shane met mij mee. Ik vind het moeilijk dat ik hem niet kan beschermen wanneer hij in z'n eigen klas zit, dus is dit de enige oplossing die ik kan bedenken.

Ik kijk even naar de ijssalon waar onze papa's ons regelmatig mee naar toe neemt, maar helaas is die nog niet open. De MC Donalds daarentegen is wel open. "Kom, we gaan daar naar binnen," zeg ik tegen Shane en hij knikt waarna we ons daar aan een tafeltje neerzetten. "Blijf zitten ja, ik bestel," zeg ik en Shane knikt waarna ik wat ga bestellen, maar ik kom net één euro tekort. "Doe de fristi maar weg," zeg ik en de vrouw knikt waarna ik het betaal van mijn zakgeld. Eigenlijk bedoelt om voor andere dingen te sparen, maar ik ben nu blij dat ik het bij me had.

Ik zet het eten en Shane z'n chocolademelk voor ons neer en Shane kijkt mij aan. "Worden onze papa's boos?" Vraagt hij en ik glimlach even.

"Nee, ze worden niet boos. Niet na één keer," zeg ik en Shane knikt waarna hij begint te eten en ik begin zelf ook te eten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Al worden ze wel ongerust als ze niet in de klas zitten
    Al vind ik het wel lieve actie van Kristy

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen