Tom POV.

Wanneer we weer terug in onze eigen kamer staan geef ik Bill een knuffel. "Dank je, jij bent echt een goede steun voor mij," zeg ik waarna Bill een kus op mijn wang drukt.

"Dat verdien je ook. Ik houd zoveel van jou Tom. Niemand komt daar ooit overheen," zegt Bill.

"Dat is wat ik bij Myrthe dacht, maar ik denk dat ik inmiddels meer van jou houd dan dat ik ooit van haar heb gehouden," zeg ik.

"Meen je dat?" Vraagt Bill waarna ik knik. Er is niks wat ik meer meen. "Pff, overmorgen heb ik die presentatie opnieuw. De eerste keer was ik niet echt zenuwachtig, maar nu wel," zegt Bill.

"Het komt wel goed. Gerdine en ik zijn er om naar de presentatie te kijken," zeg ik en Bill glimlacht even.

"Dank je. Oh, maar wat als ze begint te huilen tijdens mijn presentatie?" Vraagt Bill.

"Dat komt goed. Ze luistert graag naar jouw stem heb ik gemerkt. Als jij begint te praten stopt ze soms al met huilen," zeg ik en Bill glimlacht.

"Okay, op hoop van zege dan maar. Dit keer moet ik hem afkrijgen. Wat je hebt gehoord, dat was goed genoeg toch?" Vraagt Bill.

"Kijk naar het cijfer dat je al kreeg zonder hem af te maken. Dan wordt dat echt wel een hoog cijfer wanneer je hem wel af maakt. Zeker het dubbele," zeg ik en Bill glimlacht.

"Ik denk niet dat het een acht wordt hoor," zegt Bill.

"Heb vertrouwen in jezelf. Je bent praktisch al werkzaam in de branche waar je voor leert. Als iemand er dan echt verstand van heeft ben jij het. Als andere klasgenoten het hebben gehaald kan jij het helemaal," zeg ik en ik geef Bill een zoen. Nog een paar dagen en we weten officieel dat Bill alsnog over mag. Ik ben er namelijk van overtuigd dat, dat mag.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill moet gewoon over gaan
    Hij werkt keihard eraan
    Ze zijn sterk team

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen