Tom POV.

De volgende dag mogen we al naar huis, maar zodra we thuis zijn laat ik Bill en Jildou gelijk even alleen om Michiel op te halen. "Tomi!" Roept hij gelijk en ik glimlach even en geef de kleine man een knuffel.

"Heeft hij zich een beetje gedragen?" Vraag ik en mijn goede vriend knikt. "Mooi zo, dat is hoe ik hem ken," zeg ik, meestal dan toch. "Kom je mee naar huis? Dan kan je, je zusje ontmoeten," zeg ik en Michiel knikt enthousiast. "Ik spreek je nog," zeg ik tegen mijn vriend waarna ik Michiel z'n handje vastpak en samen met hem naar huis loop.Eenmaal thuis merk ik toch dat Michiel wat angstig is. "Lieverd, wat is er?" Vraag ik aan Michiel.

"Zijn baby's eng?" Vraagt Michiel en ik lach even.

"Nee, baby's zijn niet eng. Je zusje is het mooiste wat je ooit te zien krijgt," zeg ik tegen Michiel en hij knikt even waarna we het huis binnen lopen en gelijk komt het gehuil van Jildou onze kant op en ik zie Michiel met grote ogen kijken. "Baby's huilen, maar dat is niet erg en ook niet eng," zeg ik en Michiel knikt waarna ik met hem doorloop. "Heeft ze trek?" Vraag ik.

"Nee en ook geen vieze luier. Ik weet niet waarom ze huilt," zegt Bill. "Ik ben blij dat ik jou heb, want met Michiel wist ik gelijk wat ik moest doen," zegt Bill.

"Het komt goed. We krijgen haar wel stil," zeg ik en Bill knikt waarna ik Jildou van hem over pak zodat ik haar aan Michiel kan laten zien, maar niet te lang, want eerst moet Jildou weer rustig worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Toch schattig

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen