Bill POV.

Die avond laat, lopen Tom en ik de hotelkamer in. De meiden slapen één nacht bij hun opa en oma en vanaf morgen zullen Tom en ik ook weer samen thuis slapen. Hij drukt z'n lippen op die van mij waarna hij mij op het bed duwt. "Hmm, dit bed ligt goed. Ik zou hier zo in slaap vallen," zeg ik plagend.

"Je waagt het," waarschuwt Tom mij en ik lach even.

"Ik zou niet durven om op onze huwelijksnacht in slaap te vallen," zeg ik en ik zoen hem opnieuw. Het voordeel van vrij jong trouwen is dat zo'n dag je niet genoeg uitput om niks meer aan je huwelijksnacht te hebben. Tom haalt het condoom tevoorschijn en ik glimlach even. "Ik daag je uit om mij binnen drie seconden naakt te hebben," zeg ik en Tom is snel, maar die drie seconden heeft hij uiteindelijk niet gered.De volgende ochtend word ik wakker terwijl er nog sperma aan mij plakt. Dat van mij dan wel te verstaan. Dat van Tom is als het goed is in de condoom beland. "Dat was nog eens een dag," zegt Tom waardoor ik hem gelijk aankijk. "Dus meneer Kaulitz, was de dag ook naar uw zin?" Vraagt Tom en ik lach even.

"Dat was het zeker schat," zeg ik en ik geef hem een nieuwe kus waarna we ons maar klaar gaan maken, want dan kunnen we onze drie meiden ook weer ophalen. Ik ben gewoon niet graag zonder ze, al is het maar één nacht geweest.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw die meiden zijn ook lief
    Hahaha die hebben alle hoeken van de kamer geprobeerd

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen