Bill POV.

Ik zie Clay even naar Thiago kijken waarna hij knikt. "Ik geloof je," zegt hij dan, ook al weet ik niet of Clay al 100% overtuigd is, maar ik weet wel dat hij mij graag wilt geloven. Z'n twee kinderen zijn z'n leven.

Na even komen Jennie en Elene ook naar de deur en ik geef hem ook een knuffel. Ik vind het fijn dat de kinderen weer mee naar huis zijn, ook wetende dat ons gezin in korte tijd gaat verdubbelen. Het kindje in mijn buik komt dan nog wel een paar maanden na de twee in Tom z'n buik, maar dat zal ook snel genoeg zijn.

"Oh, Bill, zou je erover willen nadenken of je over een paar jaar alsnog een soort draagmoeder wilt zijn?" Vraagt Clay.

"Ik denk erover na," zeg ik dan maar, ook al denk ik het antwoord al te weten. Bij mij en Tom gaat het te druk zijn en ik denk niet dat mijn hart sterk genoeg is om het kind fulltime door Clay te laten opvoeden.Wanneer ik thuiskom zie ik ineens iemand van vroeger voor de deur staan. "Ken je hem?" Vraagt Tom.

"Hij, hij zat ooit in mijn klas. Ik vond hem leuk, maar hij haatte mij. Ondanks dat hebben we wel eens een dronken nacht gehad, maar, ik snap ook niet wat hij na al die jaren hier ineens doet," zeg ik.

"Je was toch nog maagd bij onze eerste keer?" Vraagt Tom.

"Mijn kont, ja, mijn penis was dat zeker niet meer," zeg ik met een zucht waarna ik toch maar naar voren loop. Ik kan mij wel gaan verstoppen voor mijn verleden, maar daar schiet ik niks mee op.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh God
  Wat moet die gast van ze?!

  1 week geleden
  • syllie1992

   Dat ben ik op dit moment precies aan het bedenkenxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahaha succesxD

   1 week geleden
  • syllie1992

   Hihi, dank jexD

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen