Een paar dagen later.

Tom POV.

Vandaag is Bill z'n herkansing van zijn presentatie en ik kan niet wachten om hem zijn presentatie te zien nailen. Ik weet namelijk dat hij het fantastisch gaat doen. De eerste keer ging het ook fantastisch, totdat de weeën kwamen opzetten dan.

Ik pak Gerdine uit d'r wiegje en glimlach even naar haar. "We gaan papa Bill even bekijken he," zeg ik en ik druk een kusje op het wangetje van de kleine meid waarna ik haar flesje nog wel eerst geef, want dan is de kans groter dat ze de presentatie volhoudt om inderdaad niet te gaan huilen.Wanneer Gerdine en ik onderweg zijn naar de presentatie worden we opgehouden door Myrthe. "Wat doe jij nou weer hier?" Vraag ik.

"Naar jou toegaan. Ik moet toch voor onze vriendschap blijven vechten." zegt ze en ik knik even.

"Alleen niet nu. Gerdine en ik moeten naar Bill toe. Hij heeft één van de belangrijkste presentaties uit z'n leven," zeg ik.

"Oh, ja, natuurlijk, ga. Ik zal je niet verder ophouden," zegt Myrthe en ik knik dankbaar.


Wanneer de presentatie gedaan is, loop ik gelijk met Gerdine naar achter. "Bill, dat was echt geweldig," zeg ik.

"Over een uur hoor ik het cijfer al, want het is belangrijk om het zo snel mogelijk af te handelen," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Het gaat vast een goed cijfer zijn en daarom brengen we vanavond met z'n drietjes door en met niemand anders," zeg ik.

"Dat klinkt perfect," zegt Bill en hij geeft ons allebei een kusje. Volgens mij is Bill de grootste stress die hij voor vandaag had al kwijt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hij moet het halen
    Met zo lieve support !
    Myrthe je blijft vandaag uit hun beurt

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen