Bill POV.

"Het was de bel maar, he Fred," zeg ik tegen de kleine man terwijl ik hem heen en weer wieg. Gelukkig wordt Fred vrij snel stil, dus ik leg hem in z'n wiegje en begin voor hem te zingen waardoor hij ook weer snel in slaap valt.

Wanneer ik dan weer beneden ben zie ik Tom met een agent in gesprek. "Het gebeurt hier vaker," hoor ik de agent zeggen waarna hij alweer vertrek.

"Tom, ik wil hier denk ik niet meer wonen," zeg ik zachtjes.

"Maar je houdt van dit huis," zegt Tom.

"Ja, ik houd van dit huis, maar niet van het tuig dat in deze buurt is komen wonen," zeg ik, want toen Tom en ik hier net kwamen wonen, met een nog hele kleine Chloé, was de buurt rustig en vredig. In het afgelopen jaar is dat verandert en ook al ben ik gek op dit huis, het straatbeeld is ook belangrijk. Zeker met twee opgroeiende kinderen. Ik weet dat één van die jongens een zusje heeft die van Chloé d'r leeftijd is en ik moet er niet aan denken dat Chloé vrienden met haar wordt en hier ook in verstrengeld raakt.

"Weet je zeker dat je wilt verhuizen?" Vraagt Tom.

"Als we een huis kunnen vinden waar we net zo'n klik mee hebben als dat we met dit huis hadden dan wil ik dat graag," zeg ik, want het huis kan nog zo leuk zijn, hier in de straat voel ik mij niet zo prettig meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Moeilijker keuze
    Maar is voor chloe ook veiliger op straat meteen

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen