Foto bij Part 52|| Does he know

So sick of the good boys, I need a wild boy
Something unpredictable
Go ahead and be a caveman
Give me all your dirty love
|Dirty love - Cher Lloyd|

Het is ongeveer zeven uur als ik mezelf uit bed hijs. Mijn slaapritme is volledig om zeep. Ik begrijp echt niet hoe de jongens erin slagen om zo diep te slapen op de bus, wellicht zijn ze het al gewoon of zijn ze zodanig vermoeid dat ze overal kunnen slapen. Ik lig al een uur wakker en kan maar niet terug in slaap vallen. Stil stap ik naar de loungeruimte achterin de bus zodat ik wat naar buiten kan kijken. Ik ga bij het raam zitten en trek mijn benen op zodat mijn knieën tegen mijn borst komen. De zon staat groot boven de horizon en verlicht het landschap langs de autostrade. Er rijden heel wat vrachtwagens rond die goederen vervoeren en personenwagens uit verschillende landen, duidelijk toeristen. Veel mensen kijken naar de bussen die ze voorbij rijden. Gelukkig zijn de ramen volledig geblindeerd langs buiten en kan je niet naar binnen kijken. De bussen hebben ook geen duidelijke opdruk langs buiten waardoor niemand kan weten dat werelds meest populaire boyband nu over de A9 richting Spanje rijdt. Oké, wie het schema van de band kent en de link legt met de Britse nummerplaat kan wel doorhebben dat het over One Direction gaat. Ik scroll door mijn playlist op zoek naar muziek om te beluisteren in afwachting van onze aankomst. Ik gok dat het nog iets langer dan drie uur, misschien zelfs vier uur zal duren vooraleer we aankomen. Voorzichtig neem ik enkele slokjes water uit het flesje dat ik net uit de koelkast nam, net zoals gisteren heb ik weer dat vreemde gevoel in mijn maag en keel. Ik begrijp er niets van en vind het vooral heel erg vervelend. Gisteren verdween het gevoel zodra we van de bus stapten, hopelijk is dat straks ook het geval.

Ik zit ongeveer een uurtje alleen wanneer de schuifdeur opengaat. Louis komt de lounge binnen en wrijft in zijn ogen, de deur schuift automatisch terug dicht achter hem. Hij draagt een zwart T-shirt en bijpassende sweatpants. Ik kijk op en glimlach naar hem.
Louis glimlacht terug: 'Here you are! Why are you up so early?'
Ik haal mijn schouders op: 'I couldn't sleep any longer.'
Hij knikt. 'You still look tired though.'
Net op dat moment moet ik gapen. 'I am', geef ik eerlijk toe.
'Come back to bed with me.'
Ik schud mijn hoofd. 'No I won't be able to fall back asleep. I don't feel well.'
Hij knikt begrijpend en komt naast me zitten. 'It's a lot to take in. I bet it's not easy to adjust.'
'Hmm it's not that bad. There is just a lot of time pressure which makes me stressed sometimes and the bus will take some time.'
'You're doing great, I'm proud of you and I love having you around.'
Ik glimlach en rust mijn hoofd op zijn schouder. Louis neemt het flesje water uit mijn handen en neemt zelf enkele slokken van het water waardoor het flesje leeg is.
'What are you listening?' vraagt hij. Ik bied hem één van mijn oortjes aan, spoel het lied terug naar het begin en laat hem meeluisteren. Hij beluistert aandachtig het lied en tokkelt het ritme op zijn bil terwijl hij probeert te achterhalen welk lied het is.
'Is this Cher Lloyd?' vraagt hij na een tijdje.
Ik knik: 'Yeah, I'm listening to her new album.'
'Didn't know she had a new album, this song sounds good. Seems like she's grown up comparing to the songs on her previous album.'
'Wait till you've heard the next one', grinnik ik. Ik start track nummer vijf van haar tweede album n ga rechtop zitten zodat ik Louis' reactie goed kan zien.
'Right well about that... Are you getting bored?' vraagt hij ondeugend.
Ik schud mijn hoofd, een giechel ontsnapt wanneer hij dichterbij komt en zijn gezicht in mijn nek duwt. Hij drukt een kus op mijn wang en staat op om een nieuw flesje water uit de koelkast te nemen. Hij neemt enkele flinke teugen water en kijkt me aan.
'Babe, you look really tired. Are you sure you don't want to get some more sleep?'
Ik haal mijn schouders op, extra slaap zou welkom zijn maar op de bus lukt het me wellicht toch niet.
'These seats recline, you can lie down here if you don't want to go back to bed.' Hij komt dichterbij en gaat voor me staan. Ik zit nog steeds met mijn benen opgetrokken, Louis hangt net boven me. Hij buigt zich voorover op zoek naar de hendel die de zetel kantelt. 'Got it!' Hij trekt aan de handel en onmiddellijk kantelt de stoel en springt de voetensteun omhoog, recht tegen Louis' schenen waardoor hij voorover valt. Hij zet zich met zijn handen af op de hoofdsteun om te vermijden dat hij plat op me neervalt. Ik grijp hem snel beet bij zijn bovenarmen, uit reflex strek ik mijn benen tussen die van Louis. Lachend om zijn flater kijkt hij me aan. Het licht van de zon valt op Louis' gezicht en accentueert zijn felblauwe ogen. Hij kijkt me aan, zijn ogen glijden van die van mij naar mijn lippen en terug. Hij haalt zijn handen weg van de hoofdsteun en legt die op mijn wangen. Ik weet niet of ik net bewoog of Louis, onze voorhoofden raken elkaar aan, zijn lippen crashen op die van mij. Ik sluit mijn ogen en geef me volledig aan hem over. Zijn rechterhand glijdt van mijn gezicht af naar mijn zij, zijn linkerhand ligt in mijn nek, zijn vingers verstrengeld in mijn haar. Louis kreunt tegen mijn lippen aan, zijn hand glijdt onder het wijde T-shirt dat ik aan heb. Hij komt wat meer op me liggen en drukt zijn heupen tegen die van mij. Ik hap naar adem, mijn borstkas gaat hevig op en neer. De vermoeidheid die ik net nog voelde is helemaal verdwenen, een golf van energie spoelt over mijn lichaam. Louis schuift mijn T-shirt omhoog tot boven mijn beha, hij maakt het slotje los en bekijkt me goedkeurend. Zenuwachtig kijk ik naar de schuifdeur, Louis volgt mijn blik.
'They are asleep ... and this room is sound proof.' Hij kijkt me opnieuw aan en masseert mijn borst.
'Stop staring!' mompel ik.
'No, you're gorgeous, so let me admire it.' Hij neemt mijn tepel in zijn mond en zuigt er zachtjes aan. De huid is nog steeds gevoelig door wat hij me gisteren heeft aangedaan, zijn hand streelt over de binnenkant van mijn dijen. Doordat ik een pyjamashortje aanheb kan hij overal goed bij. Ik bijt op mijn lip om geen geluid te maken. Sound proof of niet, ik vertrouw het niet helemaal. Louis oefent meer druk uit bij het masseren en rolt zijn heupen tegen me aan. Ik voel hoe opgewonden hij is van wat we doen. Hij kijkt me strak aan alsof hij wil vragen of we verder kunnen gaan. Vlinders fladderen verlangend door mijn onderbuik, mijn ademhaling is zwaar. Louis duwt mijn benen uiteen, met zijn vingers gaat hij over de dunnen katoenen stof van mijn short. Ik kreun zacht, Louis kust me gulzig terwijl hij meer druk uitoefent.
Geschrokken duw ik hem van me af wanneer ik het geluid van de schuifdeur hoor. Binnen de seconde zit ik rechtop op de stoel die weer zijn normale positie heeft aangenomen, wellicht trok Louis aan de hendel. Ik trek mijn T-shirt naar beneden, mijn beha is nog los maar dat valt hopelijk niet op doordat mijn T-shirt wat wijder valt. Louis zit naast me en trekt zijn broek goed. Liam komt binnen, gapend wrijft hij de slaap uit zijn ogen. Hij trekt een wenkbrauw op als hij ons ziet.
'What's going on?' mompelt hij verward.
'Nothing, we were just talking. Did you know Cher has a new album?' Louis probeert normaal te doen door de focus te verleggen. Zelf moet ik mijn best doen om op een subtiele manier op adem te komen.
'Cher Lloyd?' vraagt Liam.
We knikken beiden.
'All right, I didn't know.' Hij gaat aan de andere kant van de lounge zitten en zet de tv op.
Louis kijkt naar me en grijnst. Ik rol mijn ogen en neem mijn oortjes om verder muziek te beluisteren. Mijn hoofd leg ik tegen het raam. Ik kan het niet helpen om ook te grijnzen omwille van de situatie. Gelukkig heeft Liam niets gezien. Mijn hoofd laat ik steunen op mijn pols en mijn hand leg ik over mijn mond heen om mijn glimlach te verstoppen.

Rond de middag komen we aan in Barcelona, uiteindelijk ben ik erin geslaagd om toch nog enkele uren te slapen op de bus. Toen ik wakker werd zaten Niall en Harry bij Liam tv te kijken. Louis zat nog steeds naast me en scrolde op Twitter. We rijden doorheen de binnenstad richting het hotel. Grote palmbomen staan langs de weg, het geeft me meteen een vakantiegevoel. Er lopen enorm veel mensen rond met zomerse kledij, camera's in de aanslag en een tas met strandgerief in de hand of een rugzak op de rug, mensen op citytrip of mensen die een dagje aan het strand willen doorbrengen. Velen kijken op wanneer de bussen voorbij rijden, hoe dichter we bij het hotel komen dat in het stadscentrum ligt, hoe drukker het wordt maar vooral hoe jonger de mensen worden die hier rondlopen.
'Fuck!' roept Harry plots luid, met vier kijken we hem vragend aan. 'Someone leaked in which hotel we're staying.'
Liam leunt naar achter en legt zijn handen op zijn gezicht, Niall kreunt, de tegenzin loopt van zijn gezicht af en Louis zucht diep. De blikken op hun gezicht voorspellen niet veel goeds. De bus stopt en als ik uit het raam kijk zie ik allemaal meisjes van mijn leeftijd of jonger die schreeuwen. Harry trekt zijn schoenen aan, Niall trekt een sweater aan en zet een zonnebril op zijn hoofd. Hij kijkt Louis strak aan die zacht knikt.
'Zoé, we will probably have to walk through the crowd. No worries, there will be security there always is. The fans are probably going to ask who you are. Are you ready for them to know who you are?'
Ik slik, ik had er eigenlijk nog nooit bij stil gestaan hoe Louis en ik onze relatie openbaar zouden maken en als ik er even aan dacht dan was het in elk geval niet op die manier.
'I can tell by the way you are looking at me that you aren't. Here is what we're going to do. You get of the bus and walk with a security guard to our hotel. We will follow and we'll see you in the lobby.'
'Okay fine.'
'Ignore any question they are asking. Put on sunglasses to hide your face and they'll probably leave you alone because they've never seen you before.'
Ik knik, dat moet wel lukken denk ik. Ik trek mijn Vans aan en vis mijn zonnebril uit mijn tas.
'You sure you want to walk on your own? I can walk with you', stelt Harry voor. De anderen kijken me bezorgd aan.
'I'll be fine', antwoord ik. Net op dat moment schuift de deur open en stappen enkele brede mannen binnen. Eén van hen is Max, hij glimlacht wanneer hij me ziet.
'You ready?' vraagt één van de securitymannen. Liam knikt en legt snel het plan uit. Max zet een stap naar voor en stelt voor dat ik met hem naar buiten ga. Ik haal diep adem en stap dan met hem door de gang waar de bedden zijn, hij opent de deur naar de voorkant van de bus waar de bestuurder zit. De deur van de bus staat open en ik voel de hitte van buiten naar binnen waaien. Het geschreeuw van de mensen wordt steeds luider en ik voel de zenuwen toenemen. Max gaat als eerste naar buiten en ik volg hem. Zodra ik uit het voertuig stap, loopt Max met een stevige pas naast me richting de ingang van het hotel. Zijn hand ligt op mijn onderrug en hij duwt enkele mensen achteruit die te dicht komen. Ik hou mijn blik op de grond gericht om te vermijden dat ik iemand aankijk. Het geschreeuw klinkt plots nog veel luider. De jongens zullen nu ook afgestapt zijn en volgen op enkele meters achter me.
'Nearly there', zegt Max.
Ik kijk op en glimlach naar hem: 'Thank you for helping us out.'
'That's my job.'
Ik kijk voor me uit om te zien hoe ver het nog lopen is, het geschreeuw wordt nu ook duidelijker. Ik kan er zinnen uithalen en hoor mensen de namen van de jongens roepen, maar ik hoor ook mensen naar mij roepen. Who are you? What are you doing with the boys? Why are you on the same bus as the boys? Ik negeer de vragen en loop verder met Max. Ik stap de trappen op van het hotel en ga door de draaideur. Zodra ik binnen sta in de lobby haal ik opgelucht adem, Maxlacht.
'It's something...'
'It really is. How do they stay calm every time?' Niall komt als eerste door de draaideur, gevolgd door Harry, Zayn, Liam en als laatste Louis. Een crewlid brengt ons de keycards naar onze hotelkamers.
'Niall and Louis, you have to down here in about 20 minutes.'
'I'm not going through that crowd again', protesteert Niall.
'I know, I arranged a car in the underground parking lot that will bring you to Camp Nou', reageert het crew lid.
'Thanks Greg', zegt Louis en hij geeft een klopje op zijn schouder.
'You're welcome.'
De jongens komen dichterbij me staan, binnen in het hotel kunnen de fans ons niet zien dus hoeven we niet voorzichtig te zijn.
'They are probably going to tweet about you', zegt Zayn wanneer we in de lift staan. In de spiegel zie ik hoe Louis hem kwaad aankijkt.
'What? It's the truth! Stop hiding how all of this goes', bromt Zayn kwaad naar Louis.
'Can you not? I'd appreciate it if you just stayed out of it', reageert Louis geirriteerd.
De anderen kijken ongemakkelijk naar de twee kibbelende jongens. Ik leg mijn hand op Louis' arm om hem te kalmeren: 'He's right Lou.'
'As soon as we're in Camp Nou, we'll post a picture and they'll focus on something else', stelt Niall voor in een poging de gemoederen te bedaren.
'Yeah, you should definitely do that', brengt Harry in. De lift komt aan op het hoogste verdiep, we stappen uit en volgen de pijl met de kamernummers erop naar onze hotelkamers.
'Tommo, we're going down together?' vraagt Niall.
'Yeah, knock my door when you're ready!'
Niall steekt zijn duim op en verdwijnt in zijn kamer. Louis opent de deur van onze kamer en ik volg hem naar binnen.
'What is Camp Nou?' vraag ik meteen.
Louis kijkt me ongelovig aan met open mond. 'Are you serious?' vraagt hij.
Ik knik onzeker. Is er iets dat ik over het hoofd heb gezien?
'It's the home stadium for FC Barcelona. Niall and I are visiting it before the soundcheck.'
'Ooh nice, have fun!'
'I will! Can you promise me you won't go Twitter while I'm gone?'
'Yeah sure, but I think we'll have to talk about it tonight.'
Er wordt op de deur geklopt, wellicht Niall die klaar is om te vertrekken. 'We will! See you tonight.' Louis geeft me nog een kus en vertrekt dan samen met Niall.
Aaah the honeymoon phase, cute... maar voor hoelang nog *evil lachje*

Reacties (1)

  • bels

    Ik voel zoveel drama opkomen!
    Zou ze zwanger zijn? Ze gaat toch op Twitter kijken of komt iets tegen op internet?

    Zo veel vragen, zo veel vragen....

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen