Foto bij Part 55|| Does he know

But one of these things is not like the others
Like a rainbow with all of the colors
Baby doll, when it comes to a lover
I promise that you'll never find another like
|Me! - Taylor Swift ft. Brendon Urie|

Louis slaat de deur van de kamer dicht. De hele terugweg van het stadium naar het hotel kon hij zijn ogen niet van me af houden, maar ik de mijne ook niet van hem. Bezwete mannen vind ik behoorlijk vies, hou Liam, Niall, Zayn en Harry maar ver uit mijn buurt, maar als ik Louis zo zie na een optreden dan is het een ongelofelijke turn on. Geen idee hoe hij het doet, maar damn... Ik kan mijn gedachten zelfs niet meer op een rijtje zetten. Hij komt voor me staan en drukt me tegen de muur, zijn handen drukken tegen mijn schouders aan. Ik leg mijn handen in zijn nek en trek hem dichterbij om hem te kussen. Zijn lippen maken lustvolle bewegingen tegen die van mij, hij brengt het jeansjasje van mijn schouders en ik schud het kledingstuk van me af. Louis laat het op de grond vallen, zijn vingers glijden door mijn haar en zijn handpalm rust op mijn kaak. De kus beneemt me de adem, het is opwindend, heftig, dwingend, vol liefde en ruw op hetzelfde moment. Louis trekt zich even terug om op adem te komen, zelf hap ik ook naar lucht. Ik ga even met mijn tong over mijn lippen, ze voelen gezwollen en nat aan. Louis begint me opnieuw te kussen, maar drukt nu zijn lippen kort tegen die van mij afwisselend met woorden.
'I.' kus 'Fucking.' kus 'Love.' kus 'You' Na het laatste woord gaat hij weer verder zoals eerst. Die man bezorgt me nog eens ademnood, als hij zo verder doet kunnen ze me straks aan de beademing leggen om extra zuurstof toe te dienen.
'Want to shower with me?' fluistert hij zacht bij mijn oor.
Mijn hele lichaam schreeuwt ja, ik zou niets liever willen dan samen met hem douchen. Hoe graag ik het ook wil, ik voel me niet comfortabel genoeg om samen met hem te douchen vandaag. Ik bijt op mijn lip en maak een jammerend geluid.
'I wish I could', zeg ik sip.
'Oh yeah, I get it... Guess I'll make it a quick one.' Hij geeft me nog snel een kus voor hij de badkamer induikt om zich te douchen. Ik laat me met een verliefde zucht op het bed vallen en open Instagram. Het ene vakantiekiekje na het andere scroll ik voorbij, iedereen laat zien waar hij of zij in de wereld is. Het kriebelt om zelf ook iets te posten, het is echt al lang geleden dat ik nog iets online plaatste. Als ik naar mijn profiel ga zie ik dat de laatste post werd geplaatst in Londen, ongeveer twee maanden geleden. Tijd om iedereen even te laten weten dat ik nog leef. Ik open het foto album op mijn smartphone en scroll doorheen de foto's, ik heb er een aantal met de band maar dat wil ik niet online plaatsen. In Barcelona maakte ik een leuke foto van mezelf bij het zwembad, misschien kan ik die posten. Ik bekijk de foto aandachtig en zie Harry's voeten op de achtergrond, met die tattoos van hem is het ook meteen duidelijk dat het zijn voeten zijn. Dat kan dus niet online... tenzij ik hem van de foto knip natuurlijk. Hehehe dat doen we dus even, ik bewerk de foto zodat er geen delen van Styles meer op te zien zijn en plaats die online met een leuk tekstje erbij, in de locatie tag ik Barcelona. Oké, ik ben dan wel niet meer in Barcelona maar dat is een detail. De foto staat pas online en ik krijg al een berichtje van mijn zus.
Lynn: Sis!! Mama vermoordt je als ze die tattoo ziet!!
Ook hallo! Mama vermoordt me sowieso omdat ik ben vertrokken, het resultaat blijft gelijk. 😅
Lynn: Haha, misschien! Je ziet er goed uit! Hoe gaat het op tour?
Ik typ een uitgebreid antwoord terug en ondertussen komen er enkele meldingen binnen van mensen die mijn foto liken. Er komt nog een bericht binnen van Noa. Wat heeft die nu weer nodig?
Noa: Heeft Harry Styles nu net jouw foto leuk gevonden? Ik heb eens gekeken en het is echt zijn persoonlijk account. Ik lees het bericht en verwijder het onmiddellijk uit mijn inbox, jou heb ik niets meer te zeggen Noa. Ga maar terug naar je nieuwe beste vriendinnetjes, daag! Louis komt uit de badkamer met enkel een handdoek om zijn middel. Grijnzend kijk ik hem aan.
'What's up with you and that grin on your face?'
'I just like what I see, don't think I'll ever get enough of that view.'
Louis rolt met zijn ogen en draait zich om en neemt kledij uit zijn koffer. Hij schudt met zijn kont en kijkt dan ondeugend over zijn schouders. Hij trekt een short aan, een T-shirt en schuift zijn voeten terug in zijn Vans.

'Let's go out just you and I.'
'Where we going?'
'It's a surprise, I want to take you somewhere. You'll see when we're there.'
'I don't know Louis, there are fans everywhere. They will recognize you.'
'It's midnight Zoé, most of them are already home by now and they'll never expect me walking around on my own right now. Besides I'm not taking you to the city center.'
'Fine, I'll come along.' Ik spring op van het bed en raap mijn jasje op dat nog steeds bij de deur op de grond ligt. Louis kijkt tevreden en trekt ook een jeansvest aan. Hand in hand verlaten we het hotel en wandelen we de donkere stad in. Ik laat Louis leiden en volg hem waar hij me dan ook mee naartoe wil nemen. Na een kwartiertje wandelen doorheen de straten te dwalen komen we aan bij het strand. Het is er donker en het water ruist rustig, het maanlicht schittert op de golven van het water. Romantische setting, check! Louis stapt van het wandelpand af, door het strand richting de zee.
'Look at you being all cute and romantic all of a sudden.'
'Babe, I can be the cheesiest person of the planet if I want to but I have to think about my reputation too.' Hij gaat zitten en omarmt me zodat ik tussen zijn benen ga zitten. Ik laat mijn hoofd rusten tegen zijn schouders en kijk naar het water. Louis heeft zijn armen om me heen geslagen.
'I wish we could do this more often', zegt hij.
Ik hum alleen maar even, ik zou er alles voor geven om samen met hem dingen te kunnen doen zoals alle andere koppels. Om een middag rond te hangen op het strand, hem een namiddag meesleuren door de winkelstraat, samen een dinertje doen... maar helaas maakt zijn carrière dat iets moeilijker. Ik wil er geen opmerking over maken, want ik wil niet dat hij zich slecht zou gaan voelen hierover.
'There is a reason why I wanted to take you here tonight.'
'Is there?'
'Yes, today marks two months since I kissed you at the border control.'
Mijn ogen worden groot en ik sla mijn hand voor mijn mond. 'Is it today?'' vraag ik verbaasd. Je had dit zelf ook wel even kunnen bedenken Zoé, deze morgen zit je herinneringen op te halen door naar de vlog te kijken en een uur geleden zag je zelf dat je twee maanden geleden voor het laatst iets op Instagram postte. Hoeveel hersencellen heb je eigenlijk in dat hoofd van je? Duidelijk niet voldoende om deftig na te denken.
Louis knikt: 'And if I would have known you would be such an amazing girl, it would have been since yesterday.'
Ik glimlach en kijk op naar hem om een kus op zijn lippen te drukken. 'I love you, every single day I love you a bit more.'
'Aaw babe, same. I think it so weird that it has been only two months. Seems like much longer.'
'Yeah, but on the other hand it's only been two weeks since we're together for real. Most couples date for a couple of months or years before they live together...'
'and we're just touring around the world together. I wouldn't want it any different though. I have been enjoying the European part of the tour so much more because you're by my side.'
Genietend blijf ik zitten met zijn armen om me heen en kijken we samen naar het golvend water. Louis speelt met enkele lokken van mijn haar.
'Did you really write that song about me?' vraag ik nieuwsgierig.
'I think I did', grapt hij.
'I love it... but don't you think people will connect the dots? Me on the bus, the song...'
'Let them connect the dots, I don't care. I'm proud I can call you my girlfriend and I actually want the whole world to know by now. You know what, fuck it, we'll let them know!'
'What do you mean, we'll let them know?'
'I could post a picture of us on Instagram...'
'I don't know Lou...'
'Why not? I'd rather tell them myself than give some tabloid the honour.'
'Fine, you can go ahead. Post anything you want.'
Louis neemt zijn smartphone en loopt een eindje verderop om die op het strand te plaatsen tegen zijn schoenen. Hij zet de zelfontspanner op en komt dan snel weer bij me zitten met zijn armen om me heen. De flits gaat af en Louis staat op om zijn schoenen en smartphone te nemen. Met een brede glimlach kijkt hij naar het scherm.
'What do you think?' Hij geeft me het toestel aan en ik bekijk de foto. Het best een schattig beeld, Louis is herkenbaar door zijn tattoos maar ik ben redelijk onherkenbaar, enkel wie me goed kent zal me misschien herkennen. Doordat het donker is, is alles iets vager en minder duidelijk.'
'I like it, go ahead.' Ik geef zijn smartphone terug en Louis begint te tokkelen op zijn scherm. Hij post de foto online, schakelt de meldingen uit en stopt zijn smartphone in zijn broekzak om me dan weer te omhelzen.

Wat heb ik het toch getroffen met hem. Twee maanden geleden was ik nog mega kwaad op alles en iedereen maar vooral op mijn moeder omdat ze me meestuurde op schoolreis. Alles had zoveel anders kunnen lopen als ik toch thuis was gebleven, als ik geen ruzie had gehad met Noa, als ik samen met Janah, Céline en Amélie in het museum was gebleven, als ik geen boek was gaan lezen in het park... Als Louis en co toen niet in het park hadden gelopen en het geniale idee hadden gehad om mensen beet te nemen. Ongelofelijk eigenlijk, hoeveel er op korte tijd is veranderd. Zonder Louis at ik nu gewoon thuis bij mijn moeder, tv te kijken op de bank om dan straks te slapen en morgen op te staan en absoluut niets interessant te doen. Louis heeft best wel wat waarde toegevoegd aan mijn leven, maar doe ik dat ook wel aan dat van hem? Ik kan me niet inbeelden dat hij op dezelfde manier over mij denkt als ik over hem. Wat zou ik voor hem kunnen betekenen? Ik ben het meest standaard en saaie meisje die er rond loopt. Ik bedoel we leerden elkaar kennen tijdens een schóólreis van mij. Kan het nog saaier? Dit is geen verhaal waarin een bekende ster plots in zwijm valt voor dat onbekende mysterieuze meisje, of wel? Ik zucht. Mijn gedachten dwalen veel te ver af. Ik moet ze tegenhouden of ik raak helemaal in een negatieve spiraal.

'What's up?' vraagt Louis.
'Don't you think I'm boring?'
'What?'
'Won't you get bored of me?' herhaal ik mijn vraag.
'Why would I ever get bored of you?'
Ik haal mijn schouders op en schep wat zand op met mijn hand om het dan door mijn vingers te laten glijden.
Louis legt zijn hand onder mijn kin en draait mijn gezicht zodat ik hem aankijk: 'Answer me.' Zijn stem klinkt bezorgd maar ook aansporend om antwoord te geven.
'I don't know, I'm just a normal teenage girl from Belgium. I feel like I'm so much younger than you, you have all these big things going on in your life and I'm just a nobody. There is literally nothing special about me. You could have picked any girl and everyone would be much more special, less boring than me. You could have dated any celebrity, yet you pick me.'
'Don't you dare ever compare yourself to anyone else. You're perfect in every single way, you hear me. You are always there for me, you get me in a way that no one else can. I don't care about other girls, I only want you and I don't want those thoughts to pop up in that pretty head of yours ever again.'
Ik glimlach om zijn woordkeuze bij de laatste zin.
'So we're clear that I like you just the way you are, you don't need to change anything about you, okay?' vraagt hij me, zijn stem klinkt iets luider dan net, doordringender. Hij kijkt me strak aan. Al een geluk dat het donker is, anders zag hij hoe hard mijn wangen blozen.
Ik knik. 'Yeah, we're clear.'
Hij legt zijn hand op mijn gezicht en wrijft met zijn duim over mijn blozende wangen. Ik kijk hem aan, zijn ogen, zijn lippen, zijn jukbeenderen... en kus hem dan zacht op zijn lippen. Een rilling gaat door mijn lichaam wanneer de frisse zeebries opsteekt.
'We should go back to our hotel', stelt Louis voor. Hand in hand verlaten we het strand en lopen we terug richting het hotel. In de lobby is het stil, enkel de receptioniste is aanwezig. Ze kijkt op wanneer we binnenkomen en wenst ons een fijne nacht. Louis knikt even vriendelijk naar haar voor we de lift nemen naar de juiste verdieping. Zodra we in onze kamer zijn voel ik een golf van vermoeidheid over me heen komen, wellicht door de zeelucht.
'I'm gonna go brush my teeth and get ready for bed', zeg ik.
'Me too, I'm really tired.'
Samen gaan we de badkamer binnen en naast elkaar poetsen we onze tanden. Toch wel couple goals dit hier. Louis kleedt zich uit en ik wissel mijn outfit voor een pyjama. In bed open ik Instagram nogmaals en bekijk mijn meldingen. Harry heeft nog gereageerd op mijn post en enkele anderen hebben de foto leuk gevonden. Dan bekijk ik de foto die Louis postte, de hoeveelheid likes die op korte tijd op de foto zijn gekomen zijn ongelofelijk. Hoe kan het dat duizenden mensen op amper een uur tijd een foto liken? Glimlachend kijk ik naar de foto, het is echt leuk. Ik zie dat de jongens de foto een hartje hebben gegeven en ook Louis' zus heeft de foto leuk gevonden, zelf dubbeltik ik ook op de foto voor ik mijn smartphone weg leg.Ik kruip onder de lakens bij Louis en druk nog een snelle kus op zijn lippen voor ik neer ga liggen. Louis trekt me dicht tegen zich aan en verstrengeld onze benen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas, hij slaat een arm om me heen en tekent hartjes op mijn rug. Zijn hand zit onder mijn T-shirt.
'I love you', mompel ik vermoeid.
'I love me too', reageert Louis. Het duurt eventjes voor ik doorheb wat hij nu precies heeft gezegd. Zij hij nu net dat hij ook van zichzelf houdt? Ik geef hem een zachte mep op zijn borstkas waardoor hij gaat lachen en rol van hem weg naar de andere kant van het bed.
'Okay, I love you too. Please come back.' Hij kijkt me met een pruillipje aan.
Vermoeid rol ik mijn ogen. Eerst even het licht uitdoen en dan ga ik weer dicht bij hem liggen.

Reacties (1)

 • bels

  OMG! Je begint je hoofdstuk zo? Hell no, dan stop je?! *Ik spreek jouw nog wel ;p *

  Wat een heerlijk hoofdstuk! Ik ben zo verlieft op ze! Die insta post is echt geweldig gedaan(H)

  PS: Colin zegt dat ook.... I love me too, fucker, hihi.

  PPS: Ik wil ook dat Harry mijn instafoto's Liked.......

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen