Bill POV.

"Mark, ga jij nu naar Ben? Dan ga ik met Thomas naar Leentje," zeg ik.

"Maar ik wil mee," zegt Mark.

"Mark, dit is niet het moment om mij tegen te spreken. De volgende keer mag jij ook weer meehelpen," zeg ik.

"Maar ik ben Leentje's stiefvader," zegt Mark en ik wil bijna zeggen dat hij nog niet weet hoe dat gaat zijn wanneer Thomas eraan toe is om zelf voor Leentje te zorgen, maar ik zeg het niet. Dat zou niet zijn wat Mark nu wilt horen.

"Lieverd, er komen nog momenten genoeg," zeg ik en ik leg even mijn hand op mijn buik, waar gelukkig nog steeds een nieuwe baby veilig aan het groeien is.

"Okay," zegt Mark waarna hij wegloopt en ik draai mij naar Thomas.

"Kom jij dan nu met mij mee?" Vraag ik en Thomas knikt waarna ik hem meeneem naar de kamer van Leentje, net wanneer ze begint te huilen. Ik pak haar op en kijk even naar Thomas. "Ze heeft een schone luier nodig," zeg ik tegen hem en ik pak een krukje en zet die neer zodat hij daarop kan staan, want hij moet z'n groeispurt nog krijgen. "Ik zeg wat je moet doen en jij voert het uit?" Vraag ik en Thomas knikt waarna ik begin met mijn instructies en Thomas voert ze perfect uit. "Je hebt het super gedaan," zeg ik en Thomas geeft mij een knuffel.

"Dank je Bill," fluistert hij en ik knik even. Ik doe altijd graag wat kinderen willen, ook wanneer het niet mijn kinderen zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Maar Bill je bent ook een schat
    Precies wat ze allemaal nodig hebben

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen