Foto bij Hoofdstuk 28

'S ochtends word ik wakker in een leeg bed, ik zie dat Harry mij niet wakker gemaakt heeft en dat het al 9 uur is. Snel maak ik mij gereed voor werk en merk dat ik extra mijn best doe, over hoe ik eruit zie.
Ik ben vrolijk, opgewekt en voel mijzelf zo zo ontspannen. Ik huppel haast door het pand, nadat James mij heeft afgezet.
Ik kan er niks aan doen, maar ik kan mijn geluk niet op. Gister avond was zo geweldig, de spanning tussen ons was eindelijk weg en hij was zo, zo... Ik moet mijn best doen om daarvoor de goede woorden te vinden, maar het lukt amper. Hij was voor mij ruw en dominant. Nooit eerder heb ik een man gehad die zo tegen mij deed. Laat staan dat ik eerder een man heb gehad, vergeleken Harry zijn het allemaal jochies.
Ik stap naar Harry zijn kantoor toe, check even snel in zijn agenda of hij er wel is en als ik zie dat dit het geval is, loop ik naar de deur en klop 1 keer en stap eigenlijk gelijk binnen. Wat ik beter niet had kunnen doen...

Harry staat voor zijn bureau, niet dat dat zo erg is. Maar op het bureau zit Yara, met haar benen om zijn middel en haar handen om zijn nek. Ze waren innig aan het zoenen, dat is duidelijk te zien aan de lippenstift op Harry zijn geschokte gezicht.
"Sorry, ik had moeten wachten op antwoord." Ik heb het gevoel alsof iemand het leuk vond om in mijn maag te slaan, hierna in mijn gezicht te beuken. Ik zie de uitdagende blik van Yara, die naar mij glimlacht.
Zonder verder iets te zeggen, draai ik mij om en loop weg. De blijheid en vrolijkheid van net totaal vergeten.
"June, June wacht!" Ik kijk achterom en zie Harry, die zich los rukt van Yara. Maar ik ren weg, ik kan hem niet aanzien nu.

Harry Pof

Ik voel hoe ik verstijf, als haar ogen de mijne kruisen heb ik het gevoel even niet te kunnen ademen. Ik zie hoe Yara geniet van de reactie van June, maar zij heeft geen idee wat zich gister avond heeft afgespeeld en ik totaal de controle over mijzelf verloor.
Zonder om ook maar ergens aan te denken, het feit dat ik mijn verloofde tussen mijn benen heb of de dreiging van mijn vader, roep ik haar naar . "June, June wacht!" Ik trek mijzelf los, terwijl Yara verbaast en geschokt reageert. Ze probeert mij tegen te houden, maar ik ren om mijn bureau heen en ren achter June aan.
Ik ben zo'n ongelofelijke zak, hoe kan ik dit nu ook doen, wat dacht ik? Ik heb geen idee hoe ik dit ga oplossen, maar ik moet haar terug.
Bij de lift wacht ik vol ongeduld tot deze naar omhoog komt, ik weet dat ik het nooit red als ik de trappen neem. Als er eindelijk een lift open gaat spring ik erin en druk meerdere malen op het 0 knopje. Vol ongeduld sta ik in de lift en wacht tot hij beneden is, als eindelijk de deuren open gaan, is June nergens te zien. Ik vloek en ik probeer te bedenken waar ze heen zou gaan, 'ja natuurlijk. Naar Louise, daar zal ze zijn.'
Ik denk niet na en sprint het gebouw uit, ik zie James nergens en ga tegen mijn eigen regels in, met de taxi. "Ik betaal je 2x dubbel als je hard rijd." Ik krijg een verbaasde blik, maar de chauffeur neemt mijn aanbod aan en rijd er hard vandoor.
Eenmaal bij het huis van Lou vraag ik de chauffeur te wachten en bel, June haar vriendin doet open. Meteen is een kleine minachting te zien op haar gezicht, voor ik ook maar iets kan zeggen antwoord ze al. "Ze is hier niet, styles." Haar woorden zijn koud en ik weet dat ik het verdient heb, ik haat mijzelf ook nu.
"Oké, bedankt Louise." Ze knikt en slaat de deur dicht, als ik terug in de auto va zitten denk ik na. Ik heb geen idee waar ze kan zijn, London is te groot om helemaal af te gaan. Dan geef ik de chauffeur mijn adres en besluit in haar appartement te wachten tot ze thuis komt, ze moet toch een keer daar terug komen.
Ik ben totaal in de war, nooit eerder ben ik geraakt door een vrouw. Maar June wist mij te raken vanaf het begin, God ik haten haar daarvoor.

Met mijn hand op de klinkt van de deur van het appartement hoor ik muziek uit de kamer komen, ik herken de muziek meteen. Blank space van Taylor Swift beukt door het appartement, en June is er helemaal in opgegaan. Want ik trek mijn spullen aan, in een verschrikkelijk staat. Mijn favoriete boeken liggen kapot gescheurd over de vloer. Kleding die kapot geknipt en gescheurd is, hangt en ligt overal. Als ik doorloop, die ik dat ze 1 van mijn lievelings-sneakers, die totaal zijn afgetrapt, heeft beklad met een stift. 'Dickhead, ass, fuckboy.' Luiden de teksten erop, wel, ze liegt niet. Het is waar...
Dit heeft ze in een kleine tijd snel voor elkaar weten te krijgen, maar ik snap haar wel.
Het duurt even voor ik haar vind op de vloer van de keuken, waar ze tegen de koelkast zit en boos naar mij kijkt als ik binnen kom. Het is overduidelijk dat ze gehuild geeft, want haar ogen zijn rood en dik. Zwijgend ga ik naast haar zitten, maar als ik dat doe, staat ze op. Ze loopt weg, de keuken uit. Ik merk dat dit mij irriteert, maar ik volg haar. Ik ga van keukenvloer, naar bed, naar bank. Als ze dan weer wil opstaan ben ik het zat en grijp haar hand. "Blijf zitten, praat." Woedend kijkt ze mij aan, "wat? Rot toch op Styles, ga Yara neuken of zo." Ik kan er niks aan doen, maar een verbaasde blik glijd over mijn gezicht als ze zo tegen mij praat. "Nee, ik ga niet voor wij gepraat hebben."
Ze trekt haar hand uit de mijne en smijt een kussen naar mij toe, "je denkt toch niet dat ik met jou wil praten? Je bent gek!" Ze blijft met een vereven stem tegen mij praten, terwijl ik zie hoe de vlammen in haar ogen staan. Volgens mij is June de eerste die ooit zo tegen mij in gegaan is, die mij oprecht lijkt te haten en dat duidelijk laat merken.
"Prima, je wilt niet praten?" Ze schud wild haar krullen heen en weer.
"Goed, dan doen we dit op mijn manier." Ik trek haar hard tegen mij aan, waardoor een geschokt kreetje haar lippen verlaten. Maar ik negeer het, haar protestkreet. Ik druk ruw mijn lippen op die van haar en ik weet heel goed wat ik nu wil, haar, elke centimeter.

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Het enige waaraan ik kan denken is dat die lippenstift het hele hoofdstuk op Harry's lippen zat. Hehehehe 😈

  Maar ik vind het leuk wat hij doet met June

  1 jaar geleden
  • bels

   Hahahaha! Monster! Details details..... hihi

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen