Tom POV.

Ik ben echt in de wolken dat ik vader ben. Ik kijk graag toe hoe Bill voor Jildou zorgt en hoe Michiel met haar omgaat, maar zelf houd ik ook wel van de tijd die ik met haar heb. "Ik ga even wat kleine boodschapjes doen die ik nog was vergeten te bestellen," zeg ik tegen Bill.

"Okay schat. Dan zie ik je zo," zegt Bill en ik knik.

"Ik wil mee!" Roept Michiel en hij loopt bij z'n speelgoed vandaan.

"Jij moet op papa Bill en je zusje letten, ja?" Zeg ik.

"Ik ben grote jongen?" Vraagt hij.

"Voor nu wel," zeg ik, maar wanneer ik vanavond vlak voordat hij gaat slapen met hem op de bank knuffel is hij toch weer dat kleine jochie en dat is hij ook nu natuurlijk, maar Michiel vindt het leuk om al een grote jongen te zijn.

Ik loop dan het huis uit, maar wordt al vrij snel door de pers lastiggevallen. "Hoe heet jullie dochter?" Wordt er gelijk gevraagd.

"Als jullie het geslacht kunnen achterhalen, dan kunnen jullie ook de naam achterhalen," geef ik geïrriteerd als antwoord. Ik praat graag over mijn dochter, maar met dat ze duidelijk het geslacht al weten heb ik daar geen zin meer in. We wouden het sowieso zelf naar buiten brengen, maar op een één of andere manier is het nieuws al gelekt en ik weet niet hoe dat kan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Grrr irritant!!
    Gelukkig krijgt Tom het over zich heen als Bill
    Micheal is zo leuk kind

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen