Tom POV.

"Weet je wat? Laten we kijken welke huizen ze hier beschikbaar hebben," zeg ik.

"Ik dacht aan de Florabuurt. Ik ben daar laatst langsgekomen, daar zijn nog wel rustige straten," zegt Bill.

"Dan gaan we toch kijken wat we daar kunnen vinden?" Stel ik voor en Bill knikt even waarna ik het internet opstart. "Oh, moet je deze eens kijken. Voor ons betaalbaar, ruim, een grote tuin. Ook nog een garage en vier slaapkamers, Ik bedoel, met oog op de toekomst is een extra slaapkamer altijd handig," zeg ik.

"Weet je wat, laten we gewoon een bezichtiging inplannen. De woning is ruimer dan hier en ik houd wel van die zwarte tegels. De witte tegels in de woonkamer zijn wel wat minder, maar misschien valt daar wel wat aan te doen," zegt Bill en ik knik waarna ik al gelijk de makelaar bel."We kunnen er morgen terecht," zeg ik en Bill knikt.

"Ik ben benieuwd. Ik hoop zo dat dit het perfecte huis al is. Op de foto's oogt het goed, maar het gevoel krijg je pas echt wanneer je er bent," zegt Bill en ik knik begrijpend. "Hoe laat morgen eigenlijk?" Vraagt Bill.

"Laat ik zeggen dat we precies in de middagpauze Chloé mee kunnen nemen," zeg ik en Bill knikt even. We gaan gewoon met het hele gezin, want hoe Chloé zich er voelt is ook belangrijk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zeker belangrijk hoe iedereen zich voelt
    Hihi

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen