Bill POV.

Er is alweer wat tijd voorbij gegaan en nog steeds weet ik niet wat die gast van vroeger hier kwam doen en waarom hij ineens terug deinstte, want hij was hier duidelijk om mij iets te vertellen. Ook al heb ik nu andere dingen om mij op te focussen, want Tom kan ieder moment de tweeling op de wereld zetten.

"Ugh," kreunt hij en ik ga met mijn hand liefdevol over z'n wang.

"Lieverd, ook deze keer kan je het weer," zeg ik tegen hem en Tom knikt even en een uur later mag hij dan eindelijk persen. De eerste baby is een jongetje, die we Francois noemen. Tien minuten later wordt de tweede geboren, ook een jongetje, die we Amin noemen. Op het eerste gezicht zijn er totaal geen verschillen te zien. "Ik hoop dat we ze uit elkaar kunnen houden," zeg ik en Tom lacht even.

"Dat lukt ons wel. We moeten ze gewoon niet hetzelfde kleden," zegt Tom en ik knik met een glimlach waarna ik mijn hand op mijn eigen buik laat rusten. Het wordt ineens zo druk in huis met nu twee er bij en binnen een paar maanden ook nog een derde toevoeging. In ieder geval zijn de drie oudste over hun wolken, vooral Elene, want zij gaat niet meer alleen zijn wanneer Jennie en Thiago naar hun andere vader gaan.

"Ze zijn zo mooi," zeg ik met een zucht en Tom knikt even.

"Maar jij ben ook mooi en je noemt mij altijd mooi, dus dan kan het ook niet anders," zegt Tom en ik knik even.

"Ik ga Alex even bellen, want volgens mij staan de kinderen te popelen om over hun broertjes te horen." En met die woorden loop ik even de kamer uit om snel het telefoontje te kunnen plegen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo leuk en lief!!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen