Bill POV.

Wanneer het tijd is om Kirsty en Shane van school te halen, is Jean nog altijd boos. Ooit wou ik dat de kinderen voor altijd thuis konden blijven zodat ik hier thuis van hun aanwezigheid zou kunnen genieten, maar nu kan ik niet wachten tot de laatste drie ook naar school gaan. Ook al gaat Alice wel al ochtenden naar de peuterspeelzaal en de tweeling binnenkort ook.

Wanneer het mij dan toch gelukt is om het huis met deze drie te verlaten, loop ik in een rap tempo naar de school. "Papa!" Roept Shane en hij springt gelijk in mijn armen en ik geef hem een stevige knuffel.

"Werd je weer geplaagd?" Vraag ik en Shane knikt verdrietig en ik streel over z'n wangetje. Ik vind het echt zielig voor hem. Wat hij al heeft meegemaakt en dan nu ook nog gepest worden, terwijl hij al niet stabiel is op emotioneel vlak. Natuurlijk gaat hij naar therapie enzo en werkt het op het gebied van geen nachtmerries meer, maar op andere vlakken valt er nog wel verbetering te boeken.

Wanneer Kirsty er ook is kunnen we naar huis lopen. "Papa, ik vind de meester niet meer leuk," zegt Kirsty ineens.

"En waarom niet meer?" Vraag ik.

"Hij was boos op mij," zegt Kirsty en ik knik even. Hopelijk is het omdat ze nog jong is, want als ik niet meer verliefd op Tom zou zijn wanneer hij boos op mij was, dan waren we nu niet meer samen geweest.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha dan waren ze al lang gestopt na kristy Hihi
    Arme shane !
    Gelukkig is Kristy niet mee op der leraar

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen