Bill POV.

"Wou je in papa's armen liggen?" Vraag ik met een glimlach en ik houdt Gerdine dicht tegen mij aan. "Papa gaat gewoon naar z'n tweede jaar hier, dat is voor jou ook goed nieuws, want des te eerder kunnen we hier weg," zeg ik en ik druk een kusje op haar wangetje en gelukkig is ze alweer stil. "Tom, wat wil je eigenlijk met de band?" Vraag ik.

"Ik wil optredens blijven geven, maar echt mega groot worden, of ik dat nog wil, dat weet ik niet," zegt Tom.

"Ach ja, losse optredens voor je regelen kan ik blijven regelen," zeg ik en Tom knikt met een glimlach. "Laten we maar terug naar onze kamer gaan," zeg ik, wat we dan ook doen. We kunnen Gerdine hier ook niet langer houden dan nodig.Wanneer we in de kamer zijn geeft Tom Gerdine d'r flesje terwijl ik mijn laptop erbij pak. Nu ik weet dat ik het ook gewoon gehaald heb, wil ik er ook een leuke zomervakantie van maken. Ik heb niet veel geld meer over, maar een midweek plannen voor Tom, Gerdine en mij lijkt mij geen probleem. Tom heeft dat ook verdiend nadat hij erachter is gekomen dat hij nog een kind heeft, waar hij totaal niks van weet.

Wanneer ik iets gevonden heb boek ik het waarna ik de laptop weer afsluit. Tom gaat zo verrast zijn wanneer ik met de verrassing kom aanzetten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Weet wel zeker dat Tom dit nodig heeft

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen