Bill POV.

Tom is de grootste steun die iemand zich kan wensen. "Dank je Tom," zeg ik zachtjes en hij knikt.

"Natuurlijk. Ik wil er altijd voor je zijn. Dag en nacht, iedere dag van de week. Ik hou van jou Bill. En ik houd van Mascha, Brandon, Caden en onze ongeboren baby," zegt Tom en ik bloos even.

"Ik ook van jou," zeg ik zachtjes en ik weet dat als de baby geboren is dat ons gezin compleet gaat zijn. We voeden namelijk Brandon en Caden ook op, dus dan zijn we straks met vier. Tom legt z'n hand op mijn buik en ik kijk hem even aan.

"Ik bescherm onze baby wel," zegt Tom.

"Ik ook," zeg ik zachtjes, ook al heb ik daar in het verleden in gefaald.

"Dus, je voelt je alweer wat beter?" Vraagt Tom en ik knik even.

"Dankzij jou," zeg ik en ik kan niet voorspellen wanneer ik weer moeilijke momenten ga krijgen, maar als Tom in de buurt is vangt hij mij op. Na lange tijd lijkt alles eindelijk eens goed te verlopen, ook al kan ik dat pas officieel zeggen wanneer de baby veilig geboren is. Vanaf dan kan ik echt zeggen dat alles goed is gekomen. Ik heb Tom weer, ik heb een geweldige dochter, twee geweldige broertjes en over een maand of acht hopelijk nog een geweldig kindje erbij. Morgen of straks word ik misschien weer overspoelt met negatieve gedachtes van wat er allemaal mis kan gaan, maar voor nu voel ik mij even weer goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed je hebt Tom

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen