Bill POV.

Vandaag gaan we naar het huis kijken en ik ben echt benieuwd. We hebben nooit Chloé bij haar school langs gehaald waarna we naar dat huis vertrekken.

Wanneer we er binnen zijn kijk ik rond. "Dit is perfect Tom. De foto's hebben niet bedrogen," zeg ik en Tom knikt even. "Wat vindt jij lieverd?" Vraag ik aan Chloé.

"Ik vind het leuk papa," zegt ze en ik knik tevreden.

"Zullen we gelijk een bod uitbrengen?" Vraagt Tom waarna ik knik. Ik wil niet achter het net vissen omdat we te laat zijn. "Wat dacht je van de vraagprijs? Dat kan haast niet fout gaan," zegt Tom.

"Ja, perfect," zeg ik en Tom knikt waarna hij het aan de makelaar meedeelt.

"Dan neem ik Chloé en Fred wel mee om Chloé naar school te brengen en dan kan jij vast naar huis," zegt Tom en ik knik instemmend waarna ik naar huis vertrek. Hopelijk zijn we nu snel weg uit onze buurt.Wanneer ik bijna thuis ben zie ik Brian lopen. "Hey, wat doe jij hier?" Vraag ik aan hem.

"Ik was aan het twijfelen. Ik, ehm, ik wou denk ik wat met jullie bespreken," zegt Brian.

"Oh, natuurlijk," zeg ik met een glimlach, want ik weet hoe gek Chloé op Brian is, dus waarom zou ik nog gemeen doen.

"Jullie komen met ons mee, of we steken dat huis in de fik," zegt één van de jongens, het tuig uit de straat, ineens en ik zie dat Brian mij verbaasd aankijkt.

"Binnenkort gaan we naar een nieuw huis, vanwege hen," fluister ik Brian toe en hij knikt even waarna we toch maar met de jongens meelopen, maar bij een schuur duwen ze ons naar binnen en sluiter het af.

"Hey, dit kunnen jullie niet maken!" Roept Brian, maar we krijgen geen gehoor meer. Ik weet alleen dat ik het nu al koud heb. Ik loop dichter naar Brian toe.

"Sla je armen om mij heen, ik heb het koud," zeg ik en even lijkt het alsof hij het niet gaat doen, maar uiteindelijk doet hij het toch en gelukkig heeft het gelijk effect.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wat een klote buurt!! Tom!!
    Zoek ze op!!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen