Bill POV.

Zoals verwacht zijn Elene, Jennie en Thiago in de wolken wanneer ze hun broertjes voor het eerst zien. "Ze zijn lief he," zeg ik en ze knikken alle drie.

"En ik ben de oudste," zegt Elene en ik lach even. Het is leuk om te zien hoe trots mijn meisje is dat ze de oudste is en dat is iets wat ook nooit zal veranderen.

"Dat ben je inderdaad lieverd," zeg ik en ik aai door haar haartjes. "Blijven jullie hier bij oom Alex en papa Tom?" Vraag ik en de kinderen knikken waarna ik vertrek. Ik wil iets leuks kopen voor Tom en de tweeling, want ik weet dat hij mij waarschijnlijk ook gaat verrassen wanneer dit kindje geboren is.Eenmaal in het winkelcentrum kijk ik de winkel door op zoek naar iets leuks. Iets waar Tom iets aan heeft en iets waar de tweeling iets aan gaat hebben. Nu, of over een paar weken maakt daarin niet uit.

Wanneer ik nog verder loop zie ik ineens diegene van school van vroeger. Even twijfel ik, maar ik stap dan toch op hem af. "Waarom was je nu echt bij mij thuis een paar maanden terug?" Vraag ik en geschrokken draait hij zich op.

"Ik, ehm, ik," begint hij terwijl ik hem afwachtend aankijk. "We hebben een zoon van tien, Stefano," zegt hij dan uiteindelijk.

"Je liegt," bijt ik hem toe waarna ik wegloop, want ondanks dat we die nacht dronken waren, ik weet gewoon dat ik een condoom heb gebruikt. Hij kan wel een zoon hebben, maar die is niet van mij.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wacht wat!!
  Maar ook ineens na 10 jaar kom je even aan kloppen?!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is na een hele lange tijd inderdaad:(

   3 weken geleden
  • Luckey

   Lekker handig

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat zeker. Ik kan mij natuurlijk wel voorstellen dat hij toen in paniek was, maar dan had hij het zeker alsnog eerder kunnen melden. Maar goed, nu maar afwachten of het kind daadwerkelijk van Bill is:)

   3 weken geleden
  • Luckey

   Ja snap dat die schrikt dat Bill gezin heeft maar vraag dan kunnen we praten
   Ben idd benieuwd of echt van Bill is dat zal Bill leven op zijn kop zetten

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhi, dat os zeker zo.

   En als het kind van Bill is zal het z'n leven zeker op z'n kop zetten.

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen