Bill POV.

"Schat, je weet toch dat ik sowieso dan pas volgend seizoen bij ze ga spelen. De rest van dit schooljaar maak ik sowieso hier af," zegt Tom.

"Dat weet ik wel, maar toch heb ik er angst voor," beken ik.

"Het komt allemaal goed. Als we samen sterk zijn dan overleven we alles. Waar we ook terecht komen om te spelen," zegt Tom en hij neemt mijn hand vast. Ik zet mij dichter tegen hem aan en leg mijn hoofd op z'n schouder. "Wat er ook gebeurt. Ik weet zeker dat onze toekomst er rooskleurig uit gaat zien," zegt Tom.

"Op meerdere gebieden?" Vraag ik.

"Daar ben ik mij zeker van," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem liefdevol zoen.Inmiddels is ons eerstvolgende wedstrijddag aangebroken. Tom glimlacht naar mij en ik glimlach even terug waarna we 100% gefocust moeten zijn. Uit niks mag blijken dat Tom en ik gevoelens voor elkaar hebben.


Wanneer de wedstrijd voorbij is wil ik eigenlijk gelijk naar Tom toelopen, maar hij wordt al geroepen door één van de scouts, dus laat ik hem dat eerst maar afhandelen, we zijn nu tenslotte alleen maar ploeggenoten en hooguit vrienden. Pas wanneer we straks bij één van onze huizen zijn kunnen we weer doen wat koppels doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Feestje vieren denk ik xP
    Scouts beteken vaak goede dingen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen