Tom POV.

In het ziekenhuis mag ik bijna gelijk naar Nicole toe en ik loop de kamer in. "Hey schat," zeg ik en ik zet mij naast haar neer en ze kijkt mij aan. Ik ben zo blij dat ze wakker is. Ik weet dat dit allemaal lullig is voor Bill, maar ik had dit ook niet meer verwacht. Als ik dit had geweten was ik niks met hem begonnen zodat ik hem niet zou hoeven kwetsen. Ik zie dat Nicole wat probeert te zeggen, maar dat er nog niet veel uit komt. "Neem de tijd lieverd. Je hebt je stem meer dan een jaar niet gebruikt," zeg ik tegen haar waarna ze langzaam knikt en ik geef haar een zoen waarna ik nog even blijf hangen voordat ik vertrek.Bill POV.

Wanneer Tom weer terug is sta ik gelijk op. "Ik ga weer naar mijn appartement," zeg ik en ik ben blij dat ik de huur nog niet heb opgezegd.

"Okay," zegt Tom waarna ik richting de deur loop. "Oh, je laat iets vallen," zegt Tom waarna ik omdraai en ik zie Tom inmiddels met de zwangerschapstest in zijn hand staan. "Je bent zwanger?" Vraagt Tom en ik knik langzaam. Het was niet de bedoeling dat Tom er zo achter zou komen. "Je moet het weg laten halen Bill," zegt Tom en ik weet dat hij het uit paniek zegt, maar toch doe het pijn.

"Weet je hoelang ik al vader wil zijn? Hoe fijn ik het vond om met Shelley en Gretha te zijn?" Vraag ik en steeds meer tranen lopen over mijn wangen.

"Papa!" Begint Gretha te huilen en ik kijk haar aan waarna ik bij haar neerhurk.

"Ik wil ook niet bij jou weg kleine meid," zeg ik zachtjes, maar ik kan niet meer hier blijven. Het kan niet meer. We vinden wel een manier waarop ik de meiden ga kunnen blijven zien. Ik geef Gretha nog snel een kus waarna ik Tom weer aankijk. "Doei Tom," zeg ik waarna ik het huis verlaat.


Eenmaal thuis pak ik mijn gsm en bel mijn moeder. "Mam, is het goed als ik een paar weken naar huis kom?" Vraag ik, want ik heb rust nodig en dat ga ik hier nu even niet vinden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh my god
    Wat een zooitje
    Tom reactie ook snap het maar is niet helemaal eerlijk

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen