Tom POV.

Wanneer Bill heeft opgehangen kijkt hij mij ontzet aan. "Ze kunnen mij toch niet nu al vragen om songs op te nemen? Jildou is er pas net, ik heb minstens nog een paar weken recht om thuis bij mijn dochter te blijven," zegt Bill.

"Klopt. Daarnaast staat in jouw contract dat, dat allemaal dingen zijn waar rekening mee wordt gehouden, dus je mag weigeren zonder gevolgen," zeg ik tegen Bill.

"Daarom. Ik wil best vast wat gaan schrijven wanneer Jildou slaapt en ik zelf niet te moe ben, maar echt opnemen, no way dat ik dat nu al ga doen," zegt Bill.

"Dat hoeft ook niet. Jouw fans begrijpen het, dus ik weet gewoon dat het goed gaat komen," zeg ik tegen Bill en hij knikt even. "Zal ik Jildou maar in d'r bedje leggen?" Vraag ik aan Bill en hij knikt even waarna ik dat maar doe.

Weer terug beneden zie ik Bill in gedachten op de bank zitten. "Gaat het?" Vraag ik.

"Wordt er altijd druk op je gelegd als artiest?" Vraagt Bill dan.

"Ik vrees dat, dat vaak genoeg gebeurt ja, maar als je probeert nooit wat tegen je zin te doen leer je ermee omgaan. Ik zei bijna nooit nee omdat ik overal van genoot, maar nu met Jildou is dat ook verandert. Het komt wel goed zolang we blijven doen wat we zelf willen krijgt niemand ons klein," zeg ik en Bill knikt. Bill is hier nog steeds nieuw mee, maar ik help hem graag, ook wanneer hij eens moet onderhandelen zal ik hem bijstaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw gelukkig is er Tom met zijn ervaring
    Dat label kan even de boom in

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen