Bill POV.

Ik loop terug het ziekenhuis in en probeer te doen alsof er niks aan de hand is. Even kijk ik naar Elene, mijn oudste dochter die er zo trots op is dat ze het oudste kind is en ik schud even met mijn hoofd. Stefano mag gewoon niet van mij zijn. Elene zal zo teleurgesteld zijn. En ook al weet ik dat Tom het zou accepteren omdat het is gebeurt voordat hij en ik samen kwamen, zelfs jaren daarvoor, maar het zou ook niet mijn favoriete nieuws zijn om met hem te delen.

En dan nog Alex, hij zou zo teleurgesteld zijn. Hij weet logischerwijze niks over die dronken nacht. Eigenlijk iedereen die belangrijk voor mij is geweest dacht dat ik lang maagd ben geweest, ik heb zelfs mijzelf wijs gemaakt dat ik nog maagd was toen mijn avontuurtje met Tom begon. Pas toen hij maanden terug voor mijn deur stond werd ik met mijn tienerjaren geconfronteerd. Wat voor iemand ik was toen ik 15 en 16 was en dat allemaal in het geheim voor de mensen van wie ik het meeste hield.

"Bill, ben je okay?" Vraagt Tom ineens en ik besef dat ik de kamer alleen ben binnen gelopen om daarna gelijk in een trance te belanden.

"S.Sorry," zeg ik waarna ik de gekochte spullen tevoorschijn haal. "Voor jou en onze jongens," zeg ik en Tom knikt even.

"Dank je schat," zegt Tom en ik glimlach even naar hem, maar ik zie aan hem dat hij nu al doorheeft dat er wat aan de hand is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw wil lief met de spulletjes!
    Bill moet vertellen aan Tom
    Hij kan helpen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen