Bill POV.

"Ik wil niet meer naar school papa," snikt hij en ik krijg tranen in mijn ogen. Ik haat het dat Shane op school zo gepest wordt. Hij verdiend leuke vrienden op school, maar hij krijgt het tegenovergestelde. Ik weet dat Kirsty haar best doet om Shane te beschermen, maar dat kan ze ook alleen maar in de pauze.

"Weet je wat, morgen blijf je thuis en dan proberen papa Tom en ik eerst een oplossing met jouw juf te zoeken voordat we je weer naar school sturen," zeg ik, want dit kan zo niet langer. Met z'n trauma die hij door die stomme vent van z'n moeder is opgelopen ging het juist steeds beter en beter, maar nu krijgt hij dit weer om mee te dealen. Wat moet een kind allemaal doormaken?

"Okay," zegt hij zachtjes en ik veeg z'n tranen weg.

"Kom je nu dan wel wat eten?" Vraag ik en Shane knikt waarna ik hem meeneem naar beneden en wat eten aan hem geef. "Het komt wel weer goed hoor," zeg ik tegen Shane.

"Nee, ze haten mij allemaal," zegt Shane zachtjes.

"Maar je bent zo'n lieverd," zeg ik.

"Niet voor hun," zegt Shane waarna hij opstaat en uit woede een vaas op de grond gooit, iets wat hij al jaren niet meer heeft gedaan.

"Ik ruim het wel op," zeg ik zachtjes en met pijn in mijn hart kijk ik naar Shane. Er moet toch een keer iets wel goed lopen voor die lieve jongen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wow woede aanval heeft die echt lang niet gehad
  Arme shane
  Ze moeten wat vinden

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, klopt, de laatste keer dat hij zo'n aanval had sprak ie nog maar met 1 of 2 woorden.

   3 weken geleden
  • Luckey

   Toen was die nog dreumes of peuter en nu kind
   Arme shane

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhi, dat is zeker zo:)En zeker arme Shane:(

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen