Bill POV.

Wanneer Annie weer thuis is kijk ik haar nieuwsgierig aan. "En? Hoe ging het lieverd?" Vraag ik.

"Omdat ik een deel van Chris ben wilt ze niks met mij te maken hebben. Ik hoop dat ze zich nog bedenkt wanneer ze ook weet dat ik geen contact meer heb met papa, maar dat zal ik haar nog wel zeggen. Het lijkt mij fijn om een zus te hebben die ook gelijk een vriendin kan zijn," zegt Annie.

"Dat snap ik lieverd, maar het komt vast wel goed," zeg ik en Annie knikt.

"Ik hoop het en zo niet, dan heb in tenminste mijn best gedaan en daar gaat het toch om?" Vraagt Annie.

"Dat is zeker waar het uiteindelijk om gaat," zeg ik met een glimlach.Die nacht wanneer Leentje voor de zoveelste keer huilt sta ik weer op uit bed. "Ik kan ook gaan he schat," zegt Tom.

"Dat weet ik lieverd. Jij mag de volgende keer, okay?" zeg ik en Tom knikt waarna ik naar Leentje d'r kamertje loop waar Mark en Thomas alweer staan, ook al probeert Mark een gaap te onderdrukken. "Oh, lieverds, jullie hoeven niet iedere keer samen te komen he," zeg ik.

"Mark wilt mee oefenen voor later wanneer we samen een kindje krijgen," zegt Thomas.

"Weet dan in ieder geval dat papa Tom voor de komende 20 jaar nog geen opa wilt worden," zeg ik met een knipoog, ook al is het wel een grapje. Als ze verder wachten totdat ze klaar zijn met school of toch op z'n minst achttien zijn zullen Tom en ik er niks op tegen hebben. "Kom maar Thomas, dan kan je haar weer de borst geven," zeg ik en Thomas knikt en ik zie Mark met grote ogen toekijken, maar wanneer hij wat mij betreft wat teveel kijkt trek ik Mark met mij mee.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Oepsie ze moeten nu op school focussen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen