Tom POV.

Al een paar dagen wacht ik gespannen af, maar ik weet dat een heel album luisteren en dan ook nog beoordelen tijd kost. En mijn album is waarschijnlijk ook niet het enige album dat ze binnen hebben gekregen.

Wanneer mijn telefoon dan eindelijk gaat neem ik gelijk op zodra ik zie dat het mijn label is. "En?" Vraag ik gelijk, want ik moet het gewoon weten.

"Het is een top album. De fans kunnen er vast naar uit kijken. We zijn blij dat je toch nog ergens dit soort inspiratie vandaan hebt gehaald," zegt de man.

"Nou, om eerlijk te zijn heeft mijn man de teksten geschreven. Mijn gezin is mijn inspiratie, maar mijn man kan gelukkig overal inspiratie uithalen," zeg ik.

"Oh, je man heet Bill, toch?" Vraagt hij.

"Klopt," zeg ik ter bevestiging.

"We willen hem dan graag bij het schrijversteam hebben. Die teksten zijn echt top," zegt hij.

"Ik zal het hem vragen. We hebben er nog contact over," zeg ik.

"Vertel hem maar dat we hem er goed voor zullen betalen," zegt hij.

"Zal ik doen," zeg ik en ik zeg maar niet dat het geld Bill totaal niet boeit, hij moet iets willen, al verdient het bijna niks, dan zou hij nog eerder voor iets kiezen wat hij echt wilt wat amper verdient dan iets wat wel veel verdient, maar dat hij eigenlijk niet wil.

Ik hang dan op om naar Bill toe te lopen om het hem dan maar gelijk te vragen. "Ik denk niet dat ik dat wil Tom. Ik wil jou helpen met songteksten wanneer je vastzit, maar ik wil dat niet iedere dag moeten doen, mijn inspiratie is alleen voor jou en voor niemand anders."

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw ik snap Bill
  Dat kunnen ze toch ook doen
  Dat Bill Tom help vanwege de kinderen
  Iemand moet voor ze zorgen

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen