Tom POV.

Wanneer Bill het bureau binnen komt gelopen glimlach ik even naar hem en ondanks dat het niet gebruikelijk is om tijdens het werk met elkaar te spreken loop ik toch naar hem toe. "Hoe is het gegaan bij Job?" Vraag ik.

"Oh, ja, hij denkt wel goed, dus ik heb er vertrouwen in," zegt Bill met een glimlach en ik knik tevreden. "Oh, kan jij morgen de kinderen naar school brengen. Dan kan ik thuis gelijk slapen," zegt Bill.

"Ja, natuurlijk schat. Geen probleem," zeg ik met een glimlach en Bill knikt dankbaar waarna we verder moeten werken. Of Bill moet beginnen en ik ga verder.Wanneer ik die avond thuis ben komt Job naar mij toe om mij gelijk een knuffel te geven. "Ach lieverd," zeg ik waarna de andere kinderen ook voor een knuffel komen. "Het is bijna bedtijd he. Ik moet even jullie oppas betalen. Daarna zijn jullie aan de beurt," zeg ik en ze knikken waarna ik naar de oppas loop. "Sorry, ik ben het aantal uur even kwijt. Sinds hoe laat was je hier?" Vraag ik.

"Sinds 15 uur," zegt ze en ik knik even. Dat is dan afgerond 4 uur, dus betaal ik haar het juiste bedrag.

"Sorry he," zeg ik.

"Het is okay," zegt ze en ik knik even waarna ze vertrekt en ik mij focus om in eerste instantie de jongste kinderen maar vast op bed te krijgen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi zo leuk hoofdstuk!
    Liefde!!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen