Tom POV.

Het is vandaag de dag dat we op vakantie vertrekken. Ik ben Bill nog steeds dankbaar dat hij dit heeft gepland. Gerdine zal haar eerste vakantie logischerwijs niet herinneren, maar Bill en ik zullen onze eerste vakantie samen zeker wel herinneren. "Heb je alles?" Vraag ik dan aan Bill en hij knikt.

"Ik heb wel tien keer gecheckt of ik alles heb, dus het komt goed," zegt Tom en ik knik dankbaar waarna ik in de auto stap. Het is nu handig dat ik al een rijbewijs heb, dan hoeven we niet met het openbaar vervoer.

Ik begin net te rijden wanneer Gerdine begint te huilen. "Ze is dit natuurlijk nog niet gewend, zo in een auto," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Lukt het zo of moet ik even ergens stoppen?" Vraag ik.

"Nee, het lukt wel," zegt Bill en ik knik even en blijf dan maar rijden, totdat we op bestemming zijn.

"Het is wel een mooi park," zeg ik.

"Dat vond ik ook, daarom heb ik het ook geboekt. We mogen zelfs voor een kleinere prijs toch genieten van iets moois," zegt Bill en ik knik instemmend waarna Bill de sleutel haalt zodat we onze bungalow eens van binnen kunnen bekijken, maar ik twijfel er niet aan dat, dat er ook gewoon super uit zal zien. We gaan hoe dan ook vijf mooie dagen hebben hier.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die mooie dagen hebben ze straks zeker !

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen