Het volgende deel is waarschijnlijk de laatste:)

Bill POV.

Wanneer mijn buik ineens vreselijk veel pijn begint te doen raak ik in paniek. "Bill, rustig ademen," zegt Tom, die gelijk door lijkt te hebben wat er is. "Je bent 41 weken zwanger, het is normaal dat er toch een keer weeën optreden. Er is niks mis, ja?" Probeert Tom mij gerust te stellen.

"Weet je het zeker? Ik wil niet nog een keer van een dode baby bevallen. Ik kan dat ook niet nog een keer meemaken," zeg ik vol emotie.

"Dat gebeurt niet. Adem diep in en uit, ik breng je naar het ziekenhuis. De jongens en Mascha zijn bij mijn ouders, dus daar hoeven we ook niet om te denken," zegt Tom en ik knik even.Eenmaal in het ziekenhuis is de paniek nog altijd niet weg, zelfs wanneer ze mij het hartje hebben laten horen niet. "Bill, hey, ik ben bij je. Er is niks mis, dat heb je net zelf kunnen horen," zegt Tom.

"M.Maar, ik ben bang," zeg ik terwijl er een traan over mijn wang rolt.

"Dat snap ik lieverd, maar er is niks om bang voor te zijn, goed? We doen dit samen," zegt Tom en ik knik even en even later geef ik alles om te persen en uiteindelijk klinkt er gehuil in de ruimte en ik barst in huilen uit, ook al is het deze keer opluchting. Tom veegt liefdevol mijn tranen weg waarna de kleine meid in mijn armen wordt gelegd.

"Ben je nog steeds okay met Neva?" Vraag ik en Tom knikt.

"Natuurlijk. Ik heb Mascha d'r naam uitgekozen, mede omdat jij van niks wist, dus ik vond dat jij deze keer de naam mocht kiezen," zegt Tom en ik glimlach even en nu voelt echt alles perfect.


Een uur later heeft Tom z'n moeder Mascha, Brandon en Caden gebracht, die natuurlijk alle drie door het dolle heen waren om de kleine meid te kunnen zien. En nu, nog eens een uur later komen Glenn en Cynthia samen binnen gelopen. "Is het nieuwe koppel ook gearriveerd?" Vraagt Tom met een lach en ik lach ook even. Glenn is natuurlijk een goede vriend van mij en Cynthia een goede vriendin van Tom en door ons hebben ze elkaar ontmoet en ik denk dat Tom en ik het ze allebei wel gunnen dat ze nu ook het geluk bij iemand hebben gevonden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lief!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen