Bill POV.

Wanneer Tom thuis komt kijk ik hem even aan. "Het gaat niet goed met Shane, Tom," zeg ik zachtjes.

"Wat dan?" Vraagt Tom bezorgd.

"Je weet, een paar jaar terug? Die woedeaanvallen in de periode dat jij nog samen was met Amanda? Hij heeft ze weer. Aan ons ligt het niet, maar hij wordt gepest op school en dat raakt hem echt heel diep," zeg ik zachtjes en Tom knikt even.

"Waarom zijn kinderen soms zo gemeen?" Vraagt Tom en ik haal mijn schouders op.

"De manier van opvoeding, leefomgeving, invloed van andere kinderen. Dat zijn denk ik allemaal dingen die er mee te maken hebben," zeg ik en Tom knikt.

"Je hebt gelijk," zegt Tom en hij gaat met z'n hand door z'n haar. "Maar dan moet de juf er toch ook tegen optreden?" Vraagt Tom.

"Dat zou je zeggen. Ik ga morgen nog voor de lessen beginnen met haar proberen te praten of op z'n minst een afspraak maken voor een gesprek en totdat er een oplossing is gevonden blijft Shane maar thuis," zeg ik en Tom knikt.

"Is op zoek gaan naar een andere school geen oplossing?" Vraagt Tom.

"Hij wou naar deze school omdat Kirsty er ook op zit, maar als er geen oplossing gevonden wordt hebben we geen andere keus," zeg ik, er zijn ook scholen in diezelfde omgeving zodat hij nog steeds grotendeels met Kirsty mee zou kunnen lopen en dan denk ik dat het ook beter is als de andere drie kinderen ook naar die school gaan wanneer ze de leeftijd hebben, want als er een juf is die de klas niet onder controle heeft dan wil ik de andere kinderen daar ook niet hebben, maar we horen snel genoeg hoe die juf er zelf precies instaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik snap de jongens heel goed !

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen