Bill POV.

Een paar dagen later komt Job super vrolijk thuis en ik ben blij dat Tom en ik allebei vrij zijn. "Heeft hij al iets tegen jou gezegd?" Vraag ik aan Tom en hij schudt z'n hoofd waarna ik naar Job kijk die met een grijns mijn kant uit kijkt.

"Ik heb alles goed!" Roept hij dan ineens uit.

"Bij die topo toets?" Vraag ik en Job knikt vrolijk.

"Dat is nog eens goed nieuws jongen. Papa Bill en ik zijn zo trots op je," zegt Tom en hij neemt Job in z'n armen.

"Met de juiste trucjes heb je ons uiteindelijk ook niet meer nodig tijdens het leren. Ook al staan we altijd open om je te overhoren," zeg ik en Job knikt.

"Ik heb volgende week nog een toets geschiedenis," zegt Job waarna hij twee blaadjes pakt. "Dit moet ik kennen," zegt hij en ik knik even.

"Het is wat minder letterlijk leren dan bij topografie, maar ook dit krijgen we er wel in," zeg ik en ook al denk ik dat het bij deze niet zo makkelijk wordt om alles goed te hebben, maar een voldoende is goed genoeg.

"Weet je wat, ik pak wat te eten en te drinken voor je, dan gaan we het daarna vast wat doornemen," zegt Tom tegen Job en Job knikt waarna ik mij op de andere kinderen focus.

"En jullie? Ook toetsen of wat dan ook die er aan komen?" Vraag ik, maar op een één of andere manier lijkt dat niet iets waar ze over willen praten, dus zonder antwoord te geven gaan ze naar boven. "Kinderen en leren," zeg ik met een zucht, maar het zal wel okay zijn, want van hun meesters en juffen heb ik geen meldingen gehad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha ja dat is een drama somsxD
    Maar ben blij voor job!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen