Bill POV.

"Ach, lieverd. Het zou goed kunnen zijn als je alsnog met die Tom erover gaat praten, hmm? Er komt een kind in het spel en zoals ik door de telefoon al heb gehoord ben jij niet de enige die aan die meiden gehecht zijn geraakt, maar zijn de meiden ook gehecht geraakt aan jou," zegt mijn moeder.

"Ik heb Tom voorlopig niks te zeggen," laat ik mijn moeder dan weten. Hij wou tenslotte dat ik het kind weg zou laten halen, net alsof onze tijd samen niks voor hem betekende. We zijn niet lang echt een koppel geweest, maar we hadden het wel leuk, maar hij wilt mij niet meer nu hij Nicole weer terug heeft. Dus zo leuk kan hij het dan ook niet met mij hebben gehad. Hij twijfelde geen eens.

"Het is uiteindelijk jouw keus wat je doet, zolang je overal maar goed over nadenkt," zegt mijn moeder en ik knik even. Dat zal ik zeker doen.Twee dagen later gaat mijn telefoon en ik kijk naar mijn gsm, maar wanneer ik zie dat het Tom is druk ik hem weg. Ik weet niet waar hij voor belt, maar dat boeit mij nu ook even niet. Ik ben gekwetst en hij is daar de oorzaak van. "Wie was dat?" Vraagt mijn moeder.

"Tom, vandaar dat ik niet opnam," zeg ik.

"Het kan toch ook z'n oudste dochter zijn?" Vraagt mijn moeder, maar ik schud mijn hoofd.

"Zij belt altijd met de huistelefoon, want die kan ze niet zo makkelijk per ongeluk kapot laten vallen," leg ik uit en mijn moeder knikt even. Wat mis ik die meiden, nu al.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw en de meiden missen hem
    Tom dit was niet lief hoe je Bill behandelde !

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen