Hier het laatste deel:)

Drie jaar later.

Bill POV.

"Papa, dit niet lekker," zegt Neva en ze geeft mij haar koekje terug. Als er iemand een moeilijke eter is dan is het Neva wel. Al sinds we haar met de pot mee proberen te laten eten is er bijna niks wat ze lekker lijkt te vinden. En met koekjes en ongezonde dingen is ze al net zo kieskeurig. Het is voor Tom en mij echt een puzzel hoe we haar aan het eten krijgen, maar daarvoor houden we niet minder van onze kleine meid.

"Dan proberen we iets anders, misschien iets gezonds? Wat dacht je van een banaan?" Vraag ik, maar Neva schudt haar hoofd. "Een peer dan?" Vraag ik.

"Okay," zegt ze en ik zucht opgelucht waarna ik een peer voor haar klaar maak en zodra ze die op heeft veeg ik haar handjes af.

Wanneer Tom dan thuiskomt met Caden, Brandon en Mascha wordt ik door die drie gelijk plat geknuffeld. "Hey, papa van mij!" Roept Neva en ik schudt even met mijn hoofd en zodra ik mijn vrijheid weer heb, hurk ik voor Neva neer.

"Hoe vaak heeft papa al verteld dat papa van niemand is, maar dat hij wel hartstikke veel van jullie alle vier houdt?" Vraag ik.

"Vaak," zegt Neva zachtjes.

"Precies, dus wat zeg je de volgende keer niet meer?" Vraag ik.

"Dat papa van mij," zegt ze.

"Precies," zeg ik en ik druk een kus op d'r wangetje waarna ik Tom een zoen geef. Ook al is Neva waarschijnlijk de meest eigenwijze van de kinderen, ook zij is echt een schat en Tom en ik kunnen niet gelukkiger zijn. Ik kan alleen maar opgelucht zijn dat mijn leven uiteindelijk toch nog zo mooi is uitgepakt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi mooi einde van verhaal:)

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen