Tom POV.

Vandaag mag ik naar huis, maar aan Bill merk ik dat het nog niet veel beter met hem gaan. Er moet hoe dan ook een oplossing komen, want ik haat het om Bill zo te zien, daarnaast moet hij de laatste periode van z'n zwangerschap rustig kunnen meemaken. Thuis leg ik onze jongens in hun bedje waarna ik naar Bill heen loop.

"Bill, luister, ik heb misschien een plan. Onthoud dat je er niet mee eens hoeft te zijn, maar het is maar een idee," zeg ik en Bill knikt even. "Okay, nou, als eerste is het natuurlijk handig om een vaderschapstest te doen. Zekerheid is van belang in dit geval. Zeker omdat jij het er zo moeilijk mee hebt als Stefano echt jouw kind is. Blijkt hij dan echt jouw kind te zijn hoeft Elene wat mij betreft nog niks te weten en de andere kinderen ook niet. Ga af en toe op bezoek. Leer Stefano kennen, ga uiteindelijk eens een dagje met hem weg. Dat zijn allemaal dingen die je kan doen zonder dat je Elene verdriet hoeft te doen," zeg ik.

"En wat als ik dan besluit dat ik een vader voor Stefano wil zijn? Moet ik onze oudste dochter dan alsnog pijn doen?" Vraagt Bill.

"Nee, ook daarin kunnen we middenwegen vinden. Oh, en bied de andere vader jouw excuses aan, want ik weet dat je daar ook mee zit," zeg ik.

"Ja, want het is niet wie ik ben. Ik zou er voor hem zijn geweest als ik hem had laten uitpraten," zegt Bill zachtjes.

"Precies. Het komt wel goed schat," zeg ik en Bill knikt. Ik denk niet dat ik bang hoef te zijn dat Bill gevoelens voor hem ontwikkeld, net zoals hij vroeger had, daarvoor houdt Bill nu toch teveel van mij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wees maar blij met je super lieve Tom !
    Hij steunt je en helpt je goed

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen