Tom POV.

Wanneer ik net Hendrik weer in slaap heb gekregen hoor ik lawaai komen uit het kamertje van de tweeling en snel loop ik daar naar binnen. "Van mij!" Roept Mathéo.

"Nee, van mij!" Roept David terug en hij gooit speelgoed naar Mathéo waardoor Mathéo gelijk begint te huilen.

"Jongens, hier in huis delen we onze spullen, ja?" zeg ik tegen ze waarna ik Mathéo oppak en dicht tegen mij aantrek. "En gooien doen we al helemaal niet," zeg ik waarschuwend tegen David, maar het enige dat ik bereik is dat David nu ook begint te huilen. Seks met Bill zit er voorlopig in ieder geval even niet in. "Bill, wat hulp is nu wel handig!" Roep ik en gelijk komt Bill er aan gelopen. "Ze wouden weer eens niet delen, David gooide speelgoed naar Mathéo, Mathéo begon te huilen, dus ik waarschuwde David en nu huilt hij ook," zeg ik en Bill knikt waarna hij David optilt en hij wiegt hem in z'n armen.

"Weet je zeker dat je niet te boos bent geweest omdat je niet z'n vader bent, of, je bent wel z'n vader, maar niet biologisch bedoel ik," fluistert Bill mij toe.

"Natuurlijk niet. Daar ben ik allang overheen Bill. Dat weet je," zeg ik.

"Sorry, ik moest het vragen," zegt Bill en ik knik even waarna hij David een paar kusjes geeft en ik kijk naar Mathéo en voel wat over z'n voorhoofd. Dat gaat sowieso een bult worden.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Kinderen en ruzie makenxD
  Dat moet je toch bespreken
  En Tom is er idd over hee.
  Dat merk je al

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen