Drie dagen later.

Tom POV.

Vanavond moeten Bill en ik werken tijdens een groot voetbalevenement. Politie is nodig vanwege mogelijke rellen na de wedstrijd en Bill en ik hebben ons aangeboden om te helpen. Het kan ook rustig blijken te zijn, maar het is altijd handig om paraat te staan.

"Bill, ben je er klaar voor?" Vraag ik en hij knikt.

"Waarschijnlijk gaat het weer zonder slag of stoot voorbij. Dat was de vorige keer ook zo, maar toen werkte jij hier natuurlijk nog niet," zegt Bill en ik knik even.

Dan is het tijd om te vertrekken en gaan we op onze plekken in het stadion staan, ook omdat er werd aangekondigd daar al te beginnen. Dan hebben ze er niks aan als wij buiten staan. "Nooit er tussen gaan staan tijdens rellen. Altijd op een verantwoorde manier de rellen proberen te stoppen," zegt Bill en ik knik en wacht af.

Tijdens de eerste helft lijkt alles gelukkig rustig te verlopen, ook al werd de sfeer al iets minder aan het einde van de tweede helft. Of toch bij de supporters van de ploeg die nu met 2-0 achterstaat.

Tijdens de rust wordt er ineens geschoten en omdat ik niet kan zien waar het vandaan komt wil ik zo snel mogelijk naar Bill, maar door iedereen die in paniek begint te rennen en de ontstane chaos zie ik Bill zo snel niet en ik pak mijn wapen, want de schutter moet hier ook ergens zijn en zonder mijn wapen ben ik kansloos.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god!!
  Waar is bill?!

  4 weken geleden
  • syllie1992

   Sorry voor de cliffhanger🤐

   4 weken geleden
  • Luckey

   Geen sorry zeggen als een cliffhanger hebt gemaakt
   Die horen in verhalen thuis

   4 weken geleden
  • syllie1992

   dat is zeker zo:)

   4 weken geleden
  • Luckey

   Ik wacht rustig tot je nieuwe deeltje 🙃

   4 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi:)

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen