Bill POV.

De volgende dag is iedereen nog moe, maar gelukkig is het vandaag weekend, dus kunnen we met z'n allen lekker rustig aan doen. Ik besluit dan toch even bij Yolande te gaan kijken aangezien Wilco en Tao even een paar daagjes alleen met z'n tweeën zijn.

"Papa!" Roept Yolande.

"Ehm, je papa's zijn er niet lieverd," zeg ik.

"Papa!" Roept ze nog een keer en nu wordt het voor mij toch duidelijk dat ze het tegen mij heeft, maar het kan waarschijnlijk ook wel wat verwarrend zijn zo met z'n allen in één huis en al die kinderen die mij en Tom papa noemen. Ik besluit Yolande verder maar niet tegen te spreken en ik neem haar mee naar beneden om een fruithapje aan haar te geven.

"Lekker he?" Vraag ik en Yolande lacht naar mij en ik streel over d'r wangetje. Ze is echt een schatje, maar dat kan ik ook zeggen van al de kinderen van Tom en mij, ook al zijn ze niet zo mini meer als deze Yolande hier, schatjes zijn het nog altijd.

"Lukt het?" Vraagt Tom.

"Ehm, ja, het lukt," zeg ik en Tom knikt en even later zet ik Yolande bij mij op schoot, maar door de laatheid van gisteren val ik toch weer langzaam wat in slaap.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Zo lief stukje

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen