Bill POV.

"W.Wat?" Vraag ik geschrokken en Tom kijkt mij wat onderzoekend aan.

"Sorry dat ik je niet heb verteld dat ik iemand op het oog had, maar ik wou zeker zijn dat het iets kon worden," zegt Tom en ik knik langzaam. Precies die reden waarom ik nog niemand over mijn gevoelens voor Tom heb verteld. "Oh, we gaan komend weekend weg met wat vrienden van haar. Ga jij ook mee? Want ik ken haar vrienden niet zo, dus ik heb ook graag een extra bekend gezicht erbij," zegt Tom.

"Oh, ehm, ja, natuurlijk," zeg ik, ook al weet ik niet hoe het voor mij gaat voelen om hem met z'n vriendin te zien. Het is niet iets wat ik graag ga zien, maar dan ga ik gewoon naar mijn kamer, dan komt het wel goed. En ik kan ook niet alles weigeren, want dan heb ik straks ook geen beste vriend meer. "Maar wel op de voorwaarde dat je daarna weer eens een keertje bij ons komt eten, mijn moeder vroeg daarna," zeg ik en Tom lacht even.

"Daar zeg ik geen nee tegen. Jouw moeder kan echt super koken," zegt Tom en ik knik instemmend. Dat vind ik ook, maar in tegenstelling tot Tom kan ik daar elke dag van proeven, ook al zou dat ook niet meer lang zijn, want nu ik geen school meer heb ben ik druk op zoek naar een eigen plekje. "Maar goed, kom. Wat dacht je van ouderwets bordspelen spelen?" Vraagt Tom waarna ik knik.

"Dat lijkt mij super," zeg ik en Tom lacht even waarna ik met hem mee loop naar de tafel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik ben heel benieuwd hoe dag weekendje aan toe zal gaan

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen