Een paar weken later.

Bill POV.

Ik lig dicht tegen Tom aan op z'n bed. "Weet je zeker dat je onze eerste keer vandaag wilt?" Vraagt Tom en ik knik even.

"Ik weet het heel zeker Tomi. We hebben pas over drie dagen weer een wedstrijd, dus als ik er last van heb hindert het mij niet," zeg ik en Tom knikt waarna hij op mij gaat liggen en hij begint mijn nek te zoenen en ik laat een kreun horen.

"Zwak plekje?" Vraagt Tom en ik bloos even. "Ja dus," zegt hij en hij streelt over mijn zij waarna hij mij opnieuw in mijn nek zoent.

Na even pakt Tom een condoom en ik kijk ernaar. "Moet dat?" Vraag ik.

"Voor onze eerste keer, ja," zegt Tom waarna ik maar knik. Een condoom gebruiken is voor nu misschien ook wel slim. Hij doet het condoom om waarna hij mij zoent om daarna in mij te gaan en ik moet zeggen dat het mij toch wel mee valt. Ik dacht dat het pijnlijker zou zijn. "Gaat het?" Vraagt Tom en ik knik waarna hij begint te bewegen en ik laat gelijktijdig met Tom een kreun horen waarna hij het tempo wat opvoert.

Wanneer we beiden zijn klaargekomen gooit hij het condoom weg en kust mij opnieuw. "Dat was fijn," fluistert Tom.

"Dat vond ik ook. Dank je," zeg ik zachtjes en Tom knikt.

"Graag gedaan schat," zegt hij waarna hij een natte kus op mijn wang plaatst. Het lijkt wel alsof ik met de dag meer van hem ga houden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te schattig!!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen