Bill POV.

Wanneer ik thuis ben, nog voordat ik het met Tom kan bespreken bel ik al naar verschillende scholen in diezelfde omgeving. "Wat is jullie pestbeleid?" Vraag ik.

"Pestbeleid?" Vraagt de vrouw aan mij en ik zucht even.

"Laat maar," zeg ik waarna ik ophang, dat was duidelijk niet de juiste school. Ik bel gelijk naar de volgende en ook de laatste optie in die buurt.

"Hallo, meneer. Ik zit er over te denken mijn zoon naar jullie school te sturen, maar ik wil wel wat meer informatie over jullie pestbeleid," zeg ik.

"Oh, dat antwoord is makkelijk. We geven voorlichting aan ouders over pestende kinderen en hoe ze dat moeten voorkomen, daarnaast geven we ook voorlichting aan de kinderen zelf, zodat ze snappen wat pesten met een ander doet. Pesten komt hier dan ook amper voor en als het wel gebeurt gaan we goed met die leerling in gesprek. De juffen en meesters letten er ook goed op zodat ze snel kunnen ingrijpen," zegt de man.

"Dan denk ik dat we de perfecte school voor onze zoon hebben gevonden. Ehm, staat er een inschrijfformulier op jullie site?" Vraag ik.

"Ja, die kan je gewoon downloaden en insturen," zegt hij.

"Okay, dank u," zeg ik waarna ik ophang. Ik moet het eerst met Tom bespreken, maar het kan niet anders dan dat hij dezelfde mening heeft.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom vind alles goed als het shane helpt
    Die maakt zich ook zorgen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen