Tom POV.

"Laten we gaan. Ik ben ook wel benieuwd naar die vader van jou. Je praat altijd best positief over hem, dus ik verwacht een vriendelijke man," zegt Bill.

"Dat is hij ook," zeg ik en Bill glimlacht waarna ik hem met mij meeneem.Na een halfuur zijn we bij het huis van mijn vader en ik druk op de bel. Ik heb ook wel de sleutel, maar aangezien hij mij deze keer niet verwacht wil ik die ook niet zomaar gebruiken. Wanneer de deur opengaat geef ik mijn vader gelijk een knuffel. "Pap, dit is Bill," zeg ik dan en Bill zwaait verlegen, wat mij doet lachen.

"Leuk je eindelijk te ontmoeten. Ik heb zoveel over jou gehoord en jullie dochters zijn echt twee knapperds," zegt mijn vader.

"Dank je. Ik hoop alleen positieve dingen," zegt Bill.

"Tom praat alleen maar positief over jou," zegt mijn vader en Bill knikt even waarna hij ons binnenlaat.

"Pap, ik wou eigenlijk laten weten dat mijn rijlessen echt super gaan. Als het zo door gaat heb ik mijn rijbewijs misschien wel eerder dan verwacht," zeg ik.

"Wow, jongen, dat is geweldig. Ik ben trots op je," zegt mijn vader en hij geeft mij een knuffel en na even is Bill duidelijk ook wat meer ontspannen en durft hij zich ook sneller in het gesprek te mengen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi te leuk
    Leuke vader

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen