Bill POV.

"Wat zou je ervan zeggen als wij binnenkort zouden gaan proberen voor nog een baby? Nu ik weer zo'n klein baby'tje in mijn armen houd verlang ik daar eigenlijk ook weer naar," zegt Tom ineens en ik slik even.

"Ehm, Fred is nog maar bijna een jaar. Zou dat niet wat te snel zijn?" Vraag ik zachtjes.

"Toch juist leuk als hij een broertje of zusje heeft met wat minder leeftijdsverschil als Chloé en Fred hebben," zegt Tom.

"Ja, dat misschien wel," zeg ik zachtjes en ik kan Tom nu niet vertellen dat mijn lichaam rust nodig heeft. Ik kijk dan weer naar Niek, mijn zoontje. Het zoontje van Brian en mij.

"Je bent nu al verliefd op dit kleintje he?" Vraagt Tom.

"Ja, je weet hoe dat gaat," zeg ik zachtjes.

"Dat weet ik precies, maar er komt een moment dat hij terug naar Brian gaat," zegt Tom en ik knik langzaam.Later die avond liggen Tom en ik op het bed en ik zoen hem liefdevol en hij zoent mij terug en de vlinders die ik voel laten lijken alsof ik weer opnieuw verliefd op Tom ben geworden. Een fijn gevoel. "Tomi, laten we nog niet verder gaan dan zoenen en knuffelen," zeg ik zachtjes.

"Als je dat zo wil dan doen we dat zo," zegt Tom en ik knik tevreden. Het is ook niet dat ik geen seks met Tom zou willen, ik denk alleen dat het nu nog wat te pijnlijk gaat zijn. "Ehm, Bill, waarom heb je bloedvlekken tussen je benen?" Vraagt Tom ineens en mijn ogen worden groot. Hoe kan ik zo stom zijn geweest om mijzelf niet goed genoeg te hebben gewassen!

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaha ja nu moet je wel meneertje
  Tom is niet achterlijk

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Nee, klopt. Bill kan wel proberen te blijven liegen, maar vermoedelijk gaat Tom het daar toch niet bij laten. Vermoedelijk is Bill nu wel vastgelopen, maar wie weet waar Bill nog mee kan komenxD

   3 weken geleden
  • Luckey

   Hij loopt nu al vast
   Tom heeft nu al door
   Hij heeft het al mee gemaakt met Fred en Tom is niet dom

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Nee, klopt. Tom is zeker niet dom.

   3 weken geleden
  • Luckey

   Ben benieuwd

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen