Mark POV.

"Mark," zegt Thomas met een glimlach en hij draait zich om en drukt een kus op mijn lippen waarna ik toch mijn mond afveeg. Ik kan daar nog altijd niet aan wennen, maar misschien is dat anders wanneer ik ouder ben.

"Hoe gaat het met Leentje?" Vraag ik dan.

"Ja, het gaat goed, ik heb haar net weer de borst gegeven," zegt Thomas en ik knik even waarna ik bij Thomas op schoot ga zitten. "Wanneer ik ooit met Leentje alleen ga wonen, ga jij dan mee?" Vraagt Thomas waarna ik knik. Ik wil hen niet meer alleen laten. Ik denk dat ik voor altijd samen wil zijn met Thomas en Leentje. Ook al weet ik door papa dat ik nu nog niet zeker kan zijn of ik echt met Thomas eindig, maar ik denk het wel hoor.

Annie POV.

Ik neem Ansje, mijn zusje, mee naar mijn huis. Ik denk dat we meer met elkaar gemeen hebben dan dat je in eerste instantie zou denken. Zij is wat botter met woorden dan mij, maar dat is eigenlijk maar een klein verschil. Een verschil dat niet belangrijk is.

"Pap, dit is mijn halfzus, Ansje," zeg ik wanneer we binnen zijn.

"Hallo Ansje," begroet mijn vader mijn halfzusje vriendelijk, ondanks dat ik weet dat hij het niet leuk vindt dat Chris in die periode van hun relatie al vreemd is gegaan, maar aan de andere kant heeft ie dat volgens mij ook vrij snel weer verwerkt omdat hij nu gelukkig is met Tom.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zulke lieve kinderen zijn jullie !

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen